27 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de spor tesisi sayısı artıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu.



Yüreğir’de spor tesisi sayısı hızla artıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmak istediklerini belirtti.


Yüreğir spor tesisleri ile donatılıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu. Yakapınar, Yavuzlar ve Belören mahallelerinde inşaatı bitmek üzere olan 3 spor tesisi ile birlikte ilçeye şuana kadar 12 spor tesisi kazandırdıklarını belirten Başkan Çelikcan "Sağlıklı ve zinde nesiller hedefliyoruz" dedi. Yüreğirli gençlerin sporla buluşması amacıyla Yüreğir'i tesis zengini yapmak istediklerini belirten Mahmut Çelikcan "PTT Evleri, Levent, Çamlıbel, Camili, Solaklı, Doğankent, Sarıçam, Çağırkanlı ve Akpınar mahallelerimizde spor tesislerimiz tamamlandı. Yakapınar, Yavuzlar ve Belören'deki spor tesisi çalışmalarımız da tamamlanmak üzere. Bu sayıyı hızla artıracağız. Yüreğir zamanla hedeflerimiz doğrultusunda yeni spor tesislerine kavuşşacak" diye konuştu. Yüreğirli gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmak istediklerini belirten Başkan Mahmut Çelikcan "7 yılda ilçemize sayısız eserler kazandırdık. Belediyenin kısıtlı imkanları ile yaptığımız yatırımların yanı sıra öncü olduğumuz kamu yatırımları ve özel yatırımlarla Yüreğir'in çehresi değişti, değişiyor. Bu tesislerimizle gençlerimizi sokağın olumsuz yönlerinden kurtarmayı amaçlarken sağlıklı ve zinde nesiller hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


Sabah


Geri Dön