27 / 04 / 2024

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Adana Yüreğir'de millet bahçesi içerisinde ters ev inşa ediliyor.  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ters ev inşaat alanını ziyaret ederek inşaat hakkında bilgi aldı. 



Tavana yerleştirilmiş koltuk, sehpa lavabo ve diğer eşyalarla ilgi çeken ters ev Adana'nın Yüreğir ilçesinde inşa ediliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; çalışmalar yeni yılın ilk yarısında tamamlanacak. 

Millet Bahçesi içerisine inşa edilen ters ev çalışmalarını yerinde inceleyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ziyaretçilerin başını döndüren bu evin Adana’da ilk kez yapıldığını belirtti. Kocaispir, evin yeni yılın ilk aylarında ziyarete açılmasının hedeflendiğini dile getirdi. 

 Yüreğir de ters ev inşa ediliyor!

Çalışmaların tamamlanmasıyla sadece Yüreğir değil,  Adana  için yeni bir cazibe merkezi inşa edileceğini söyleyen Kocaispir, “Böylece Adanamız’da yerli ve yabancı misafirlerimiz için gezilecek, görülecek yerler listesine bir yenisini daha eklemiş olacağız. Projemiz burada ağırlayacağımız binlerce ziyaretçimizle de kent turizmine, bölge esnafımıza önemli ölçüde katkı sağlayacak. Çok kısa zamanda açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. 


Park halindeki ters otomobil ve ters kapısıyla daha ilk andan itibaren misafirlerini şaşırtacak olan ters ev, temelindeki eğimli açı nedeniyle ziyaretçilerin başını döndürecek. 

Ters eve gelen ziyaretçilerin evin içinde çektikleri fotoğraflar da hayli dikkat çekici olacak. Ziyaretçiler çektikleri fotoğrafları ters olarak düzenleyip kendilerine tavandaymış görüntüsü verebilecekler.


Adana Ters Ev projesinin temeli atıldı!


Geri Dön