27 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'de ücretsiz nikah salonu ve düğün salonu hizmete açılacak!

Adana Yüreğir'de ücretsiz nikah salonu ve düğün salonu hizmete açılacak!

Yüreğir de ilklere başaran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğirli vatandaşların kullanması için 'Nikah Salonu ve Düğün Salonunu' hizmete açıyor. Nikah Salonu ve Düğün Salonundan' vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek...



Yüreğir de ilklere başaran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğirli vatandaşların kullanması için 'Nikah Salonu ve Düğün Salonunu' hizmete açıyor. 


Yeni yapılan Kültür Merkezi'nin içerisinde hizmete açılacak olan Nikah Salonu ve Düğün Salonundan' vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. 


Amaçlarının Yüreğir halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Amacımız vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara hizmetin en iyisini sunmaktır.' dedi. Yüreğir Kültür Merkezi'nin alt katında hizmete açılacak olan nikah salonu ve düğün solunun Yüreğirli vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edeceklerini Başkan Çelikcan 'Yüreğir de 5 yılda çok önemli ve kalıcı hizmetler yaptık. 11 Kültür Evi, 11 Taziye Evi, Adana'nın en büyük Kültür Merkezi'ni tamamladık. 


Bunlar Yüreğir halkına kazandırdığımız önemli projelerimizdir. Bunun yanı sıra Yüreğir'de gerçek Kentsel Dönüşüm çalışmasını biz başlattık. 9 ayrı bölgede çalışmamız sürüyor. 62 adet yeni hizmet aracı aldık. Yüreğir tarihinde en fazla asfalt çalışmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Yüreğir'in ilk kapalı semt pazarını tamamladık. Yakında hizmete açacağız.' şeklinde konuştu. 


Adana Günaydın Gazetesi 


Geri Dön