29 / 04 / 2024

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.



Adana’da 3 köprünün yapımı için ilk kepçe vuruldu.  Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı alana şantiye kuruldu. 

Milliyet'te yer alan habere göre, temel atma töreninde konuşan  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cevat Yurdakul Bulvarı ile Ömer Sabancı Bulvarı’nı birbirine bağlayan ve 550 metre uzunluğunda 35 metre genişliğinde, 2 gidiş 2 dönüş olmak üzere 4 şerit olarak projelendirilen Yavuzlar Köprüsü’nün trafi hafifleteceğini ve Yüreğir’i değerlendireceğini söyledi.

Şantiye alanında konuşan Başkan Sözlü, “Tarihe not düşecek bu projeleri Hakk’a olan inancımız, Adanalı hemşerilerimizden aldığımız güç ile en kısa sürede tamamlayacağız. Hemşerilerimizin gönlü rahat olsun, Adana’daki hizmet noktasındaki tüm ihmal edilmişlikleri ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön