28 / 04 / 2024

Adana'nın ilk Millet Bahçesi Ekim'de açılacak!

Adana'nın ilk Millet Bahçesi Ekim'de açılacak!

Adana'nın ilk Millet Bahçesi Yüreğir ilçesinde yapılıyor. 130 bin metrekare üzerinde hayata geçirilen proje Ekim'de açılacak.



Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Seyhan Nehri kıyısında, 130 bin metrekare üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin Ekim ayında hizmet vermeye başlayacağı açıklandı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Burası tam olarak bir yaşam alanı olacak" diye konuştu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Yavuzlar Mahallesi'nde yapımı sürdürülen proje hakkında açıklamada bulunan Çelikcan, şantiyede incelemelerde bulundu. 

Proje hakkında konuşan Çelikcan, "Yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra gösterilerin yapılabileceği festival alanı da burada hizmete girecek. Ayrıca Cumhurbaşkanı'mızın da ifade ettiği gibi içinde emeklilerin verimli vakit geçirebileceği tesis ve kütüphane yapıyoruz" dedi.

Vatandaşların Millet Bahçesi'nde eğlenceli saatler geçirebileceklerini söyleyen Çelikcan, "Gördüğünüz gibi Seyhan Nehri'nin hemen kıyısındayız. Adana'mızın sembollerinden olan Merkez Camii buranın manzarası. Yani burası tam olarak bir yaşam alanı olacak. Tesisler tamamen ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca merkezi olmasından dolayı ulaşım da çok kolay olacak. Kenar mahallelerden de zaman zaman vatandaşlarımızı buraya servisle getireceğiz" diye konuştu.

Millet Bahçesi'nin Ekim ayında açılacağı söyleyen Çelikcan, ''3 bin ağacın yer alacağı bahçemiz, ekim ayında hizmete açılacak" ifadelerini kullandı.


Geri Dön