02 / 05 / 2024

Şırnak Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Şırnak Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Millet Bahçeleri Projeleri kapsamında da Şırnak'ta çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'ndeki 120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz" dedi.



Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir otelde yapılan İl Değerlendirme Toplantısına katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, basına kapalı yapılan toplantıdan sonra önemli açıklamalar Murat Kurum, kadim şehir Şırnak'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Şırnaklıları selamladığını belirtti.

- "120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz"

Millet Bahçeleri Projeleri kapsamında da Şırnak'ta çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Bakan Murat Kurum, "Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'ndeki 120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz. İnşallah aralık ayı içerisinde  TOKİ  ihalesini yapacak, önümüzdeki yıl da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Cizre ilçesinde de 180 bin metrekarelik alanda bir Millet Bahçesi'ni Cizre'mize kazandıracağız." şeklinde konuştu.

 

Şırnak'taki 10 bin 155 konut teslim ediliyor!


Geri Dön