28 / 07 / 2024

Adapazarı Belediyesi 'nden kiralık taşınmaz!

Adapazarı Belediyesi 'nden kiralık taşınmaz!

Adapazarı Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Sakarya Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi 78 ada, 233 nolu parseldeki taşınmazın bir takım bölümleri dışında kalan tümünün kiraya verilmesi için ihale düzenledi


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Adapazarı Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Sakarya Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi 78 ada, 233 nolu parseldeki taşınmazın bir takım bölümleri dışında kalan tümünün kiraya verilmesi için ihale düzenledi.

Adapazarı Belediyesi yaptığı açıklamada söz konusu taşınmazdaki zemin kat, 1. kattaki tiyatro salonu ve eklentileri hariç geriye kalan kısmın kiraya verileceğini duyurdu. Kiralık kısımları alacak olanların sadece bilişim teknolojileri ve yeme içme mekanı olarak buraları kullanacağı bildirilirken kira süresinin 10 yıl olduğu verilen bilgiler arasıda yer aldı.

Taşınmaz için aylık tahmini kira bedelini 15 bin TL olarak tayin edilirken ihalenin tahmini bedeli için 1 milyon 800 bin TL, geçici teminatı için 54 bin TL istendi. İhale 28 Ocak 2011 tarihinde Adapazarı Belediyesi"nde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön