01 / 05 / 2024

Adel Kalemcilik Kartal'daki gayrimenkullerini 22 milyona satacak!

Adel Kalemcilik Kartal'daki gayrimenkullerini 22 milyona satacak!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş, fabrika tesislerinin bulunduğu Kartal'daki gayrimenkullerini 22 milyon TL ile 27 milyon TL arasında satmaya karar verdi...




Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş açıklaması;


Aktifimizde kayıtlı bulunan İstanbul ili,Kartal ilçesi, 4485 ada, 139 pafta, 28, 38, 39, 164 ve 165 parsellerde kayıtlı bulunan toplam  brüt 16.681 metrekare taşınmazın satışa konu edilmek üzere değerleme çalışmalarına başlanıldığı bildirilmişti. Sermaye Piyasası Kurulunca yetkilendirilmiş üç ayrı bağımsız Değerleme şirketince yapılan değerleme çalışmaları neticelendirilmiş olup, bu kuruluşlarca söz konusu taşınmaza ilişkin KDV hariç 22 milyon TL  ile 27 milyon TL aralığında değer takdir edilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu 08/03/2013 tarihli toplantısında söz konusu taşınmazın "ihale yöntemi ile nakden" satılması sürecinin, devam etmekte olan hukuki süreç ile  yönetim ve üretim merkezlerinin yine şirketimizin aktifine kayıtlı Kocaeli ili, Çayırova İlçesi, Şekerpınar Köyü'nde bulunan arazisine taşınması planı çerçevesinde gerekli zaman ve işlemleri dikkate alarak konu ile ilgili gerekli hazırlık ve çalışmalarla devam ettirilmesi için şirket yönetiminin yetkili kılınmasına karar vermiştir.



Geri Dön