15 / 05 / 2024

adel kalemcilik gayrimenkul satışı

adel kalemcilik gayrimenkul satışı

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş, fabrika tesislerinin bulunduğu Kartal'daki gayrimenkullerini 22 milyon TL ile 27 milyon TL arasında satmaya karar verdi...

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki deposunu Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye 1 seneliğine 6 milyon TL'ye kiraladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 5.4 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 1850 parsel üzerindeki 25 bin 53 metrekare arsa üzerinde bulunan 33 bin 424,36 metrekarelik deponun 17 bin 713 metrekarelik depolama alanı "Adel Kalemcilik Ticaret ve San. A.Ş."ye 1 Ocak 2021 tarihine kadar 5 milyon 400 bin TL'ye kiraya vedi.

Adel Yakoub Almadallah Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel Yakoub Almadallah Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Adel Yacoub tarafından kuruldu. 

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Aımushrıf Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aımushrıf Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Adel Ibrahım ve Osama Saleh tarafından kuruldu.

Alfalahi Oğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alfalahi Oğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 900 bin TL sermaye bedeli ile Adel Alı Alesayı, Amın Alı Alesayı, Abdulaziz Alesayı ve Muhamed Elnur ortaklığında kuruldu.

Adel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Perihan Alpaslan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi, Halil Yardımci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nabil Rouis ile Adel Gannoun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Adel Kalemcilik yeni fabrikasını hizmete açtı!

Adel Kalemcilik, 77 milyon TL’lik yeni tesisinde üretim kapasitesini yüzde 30 artırdı. Kartal’dan Çayırova’daki yeni üretim tesislerine taşınan şirket; son iki yılda cirosunu iki kat artırarak 252 milyon liraya çıkardı.

Adel Kalemcilik Kartal'daki arazilerini sattı!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş., İstanbul Kartal'daki taşınmazlarının satışı nedeniyle elde edilen kazancın fon hesabında tutulacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Adel Kalemcilik Ticaret yeni fabrika binasına taşındı!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirketin yeni fabrika binasına taşınmasını ve üretime hazır hale geldiğinin bilgilerini yayınladı.

Adel Kalemcilik yeni fabrika binasına taşındı!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş., ofis ve üretim tesislerinin bugün itibariyle Kocaeli Çayırova'da yapılan yeni fabrika binasına taşındıklarını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

adel kalemcilik gayrimenkul satışı Haberi

adel kalemcilik gayrimenkul satışı


Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş açıklaması;


Aktifimizde kayıtlı bulunan İstanbul ili,Kartal ilçesi, 4485 ada, 139 pafta, 28, 38, 39, 164 ve 165 parsellerde kayıtlı bulunan toplam  brüt 16.681 metrekare taşınmazın satışa konu edilmek üzere değerleme çalışmalarına başlanıldığı bildirilmişti. Sermaye Piyasası Kurulunca yetkilendirilmiş üç ayrı bağımsız Değerleme şirketince yapılan değerleme çalışmaları neticelendirilmiş olup, bu kuruluşlarca söz konusu taşınmaza ilişkin KDV hariç 22 milyon TL  ile 27 milyon TL aralığında değer takdir edilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu 08/03/2013 tarihli toplantısında söz konusu taşınmazın "ihale yöntemi ile nakden" satılması sürecinin, devam etmekte olan hukuki süreç ile  yönetim ve üretim merkezlerinin yine şirketimizin aktifine kayıtlı Kocaeli ili, Çayırova İlçesi, Şekerpınar Köyü'nde bulunan arazisine taşınması planı çerçevesinde gerekli zaman ve işlemleri dikkate alarak konu ile ilgili...