27 / 04 / 2024

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.



Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık haklarının devri ve kiralanması hakkında açıklama yaptı. 

Karar verildi
Adese Gayrimenkul'ün 14 Aralık 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan "Market işletmeciliği faaliyetlerinin sonlandırılması" kararı doğrultusunda;

Sözleşme imzalandı
Şirket ile Migros Ticaret A.Ş. arasında, Konya ilinde işletilmekte iken faaliyetlerine son verilmiş olan Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık haklarının devri ve kiralanması için sözleşme imzalandı. 

Devir için onay bekleniyor
Sözleşme kapsamında Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemler başlatılacak olup, devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilerek geçerlilik arz edecek.

Adese Gayrimenkul Konya daki mağazasını Migros a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimizin 14.12.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan "Market işletmeciliği faaliyetlerinin sonlandırılması" kararı doğrultusunda; Şirketimiz ile Migros Ticaret A.Ş. arasında, tarafımızdan Konya ilinde işletilmekte iken faaliyetlerine son verilmiş olan Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık haklarının devri ve kiralanması için sözleşme imzalanmıştır.

Sözleşme kapsamında Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemler başlatılacak olup, devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilerek geçerlilik arz edecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.


Geri Dön