18 / 07 / 2024

Adım Mühendislik, BOTAşž'ın Gelibolu ihalesini kazandı!

Adım Mühendislik, BOTAşž'ın Gelibolu ihalesini kazandı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.şž. (BOTAşž) tarafından daha önce duyurusu yapılarak açılan bazı ihaleleri kazanan firmalar belli oldu. Öte yandan Adalet Bakanlığı'nın ihalelerini de Desa Mimarlık ve İTT İnşaat kazandı...




Adana Ceyhan Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü 'nün Ceyhan terminalinde deniz terminali yükleme (dolum) iskelelerine ait çelik kısımların  kumlanması, basınçlı su ile temizlenmesi, Kurutulması ve boyanması tanker Yükleme  İskelesi, Berth 1-2 ve 3-4 ünitelerinde korozyona uğrayan yürüme yollarındaki  korkulukların, elektrik direklerinin, Izgaraların, Kontrol Binaları Altındaki ve Platformlardaki çelik Konstrüksiyonların yenilenmesi ve iskele ballast boru  Altının Zarflanması berth 1-2 ve 3-4 Ünitelerinde Beton platform alt, yan, üst ve tüm iskele yüzeylerindeki korozyona uğramış bölgelerin yapısal hasarlarının  onarılması, hasar nedenlerinin ortadan kaldırılması iskele 1-2 ve 3-4  istasyonları inşa onarım işleri ihalesini 4 milyon 320 bin lira bedelle  Abdullatif Tuğlu kazandı. İşin bitiş tarihi 23 Kasım 2013 olarak belirlendi.

Açık ihale usulü ile 17 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 13 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 12 adedini geçerli sayıldı.

TEKİRDAĞ ÖNERLER-KEşžAN

Tekirdağ Önerler-Keşan (Gelibolu) doğal gaz boru hattı ve Esenyurt-Ambarlı loop hattı arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi  için açılan ihalede sonuçlandı. İhaleyi toplam 360 bin lira bedelle 'Adım Mühendislik Planlama ve  Ticaret Limited şžirketi' kazandı. İhaleye toplam 7 firma teklif verirken, komisyon yaptığı değerlendirme  sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saydı. İşin bitiş tarihi 28 Haziran 2011 olarak belirlendi. Söz konusu ihale Pazarlık usulü ile 16 Haziran 2010 tarihinde yapılmıştı.

şžANLIURFA BOZOVA BÖLÜMÜ HAM PETROL BORU HATLARININ DEPLASESİ

şžanlıurfa Bozova bölümü ham petrol boru hatlarının deplasesi arazi etüt harita kamulaştırma mühendislik işi ihalesi toplam 166 bin lira bedelle ihale  edildi. İhaleyi söz konusu bedelle, 'Pehlivan Mühendislik Harita İnşaat Ticaret  Limited şžirketi' kazandı.

Bitiş tarihi 21 Eylül 2011 olarak belirlenen işin ihalesinde 4 firma teklif verdi. Verilen tüm tekliflerin geçerli sayıldığı işin ihalesi pazarlık usulüyle  18 Ağustos 2010 tarihinde yapılmıştı.

CEYHAN TERMİNALİNDEKİ SLAç HAVUZUNDA MEYDANA GELEN çATLAKLARIN İNCELETTİRİLMESİ

Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Ceyhan Terminalindeki slaç havuzunda meydana gelen çatlakların incelettirilmesi için açılan ihalede sonuçlandı.  Buna göre ihaleyi toplam 38 bin 500 lira bedelle, 'Erciyes Üniversitesi  İnşaat Mühendislik Bölge Başkanlığı' kazandı. Pazarlık usulü ile 4 Haziran 2010 tarihinde yapılan ihale için 2 firma  teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 1 adedini geçerli saymıştı.

ADALET BAKANLIĞININ SONUçLANAN İHALELERİ

Bu arada Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, 'Manisa 636 kişilik T Tipi Ceza İnfaz  Kurumu ve eklentileri projeleri' ile 'Afyonkarahisar şžuhut Adalet binası  projelerinin hazırlanması' için açılan ihaleler sonuçlandı. Manisa 636 kişilik T Tipi Ceza İnfaz Kurumu ve eklentileri projeleri ile  ihale dosyası hazırlanması işi ihalesini 115 bin lira bedelle 'Desa Mimarlık  Mühendislik Sanayi ve Ticaret' kazandı. Pazarlık usulü ile 4 Mayıs 2010 tarihinde yapılan ihale için 3 firma  teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

şžuhut Adalet Binası projelerinin hazırlanması ihalesi ise 31 bin 500 lira  bedelle sonuçlandı. Pazarlık usulü ile 30 Temmuz 2010 tarihinde yapılan ihaleyi söz konusu bedelle, 'İTT İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret' kazandı. Söz konusu ihale için 3 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin  tümünü geçerli saymıştı.

AA


Geri Dön