28 / 04 / 2024

Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.



Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Dün yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor.

Bitki ve peyzajı ile Adıyaman şehrine yeni bir soluk getirecek olan millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı meyve bahçeleriyle, bitki bahçeleriyle, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı haline gelecek.

Adıyaman Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

Çocuk oyun alanlarının, bisiklet yolunun, koşu ve yürüyüş parkurlarının, olacağı millet bahçesinde 6125 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların bulunacağı millet bahçesinde, süs havuzu, manzara terasları, tema bahçeleri, çiçekli bitkiler ile daha çok yeşille buluşacak olan Adıyamanlılar huzur içinde vakit geçirebilecek.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön