28 / 04 / 2024

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.



Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı bitirildi.

Aşevi açılıyor

Adıyaman yerel internet sitesinde yer alan habere göre, vatandaşların heyecanla beklediği hizmet binası son model donatılarla hazırlanarak kısa zaman içerisinde hizmete açılacak. Bina hizmete açıldığında yardıma muhtaç aileler için günlük sıcak yemeklerin çıkacağı aşevi de proje kapsamında faaliyete girecek.

Kahtalı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını daha da etkin bir şekilde karşılanabilmesi için mevcut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'yla Sosyal Hizmet Merkezi binaları için projelendiren çalışmayla farklı iki yerde bulunan hizmet binaları birleştirilerek vatandaşların mağduriyetleri önlenecek. 

Hizmet binası 2 bin 600 metrekare alanda hizmet verecek

Binanın bin 300 metrekaresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bin 300 metrekaresi Sosyal Hizmet Merkezi’ne tahsis edilerek toplamda 2 blok ve 2 bin 600 metrekare alandan oluşacak. Binada ayrıca konferans ve toplantı salonları ile yemekhane ortak alan olarak kullanılacak. 

Kaya, ilçenin yapılan yatırımlarla çok büyük bir ivme kazandığını belirterek, 'Özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımızı doğrudan ilgilendiren bu önemli projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu önemli projenin Kâhta’ya kazandırılmasında Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın başta olmak üzere, diğer vekillerimiz Sayın İbrahim Halil Fırat’a, Sayın M. Fatih Toprak’a, Sayın Yakup Taş’a ve diğer kurum amiri arkadaşlarımıza vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum' dedi.


Geri Dön