12 / 05 / 2024

Adıyaman vakıf hizmet binası inşaat

Adıyaman vakıf hizmet binası inşaat

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Vakıf kartla restoran ve kafe harcaması yapmaktan korkmayın! İşte harcadıkça harcatan kampanyanın detayları!

Vakıf kartlılar yaşadı! Yapılan restoran ve kafe harcamalarınıza 80 TL Worldpuan veriliyor. İşte kampanya detayları!

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Vakıf GYO'dan T.A.O.'ya 427.1 milyon TL'ye gayrimenkul satışı!

Vakıf GYO "T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi"nin, A Kule bloğunun ofis üniteleri içerisinden; 28.001,20 metrekare büyüklüğündeki alanı T.A.O.'ya 427.1 milyona satıyor...

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO, İFM'deki "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı...

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Vakıf Bank İFM'den 300 milyon TL'ye 23 bin metrekarelik ofis aldı!

Vakıf GYO tarafından inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nin T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin 22 bin 900 metrekarelik bölümünü Vakıf Bank yaklaşık 300 milyon TL bedelle satın aldı...

Vakıf GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Vakıf GYO 2018 yılında Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve A Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman vakıf hizmet binası inşaat Haberi

Adıyaman vakıf hizmet binası inşaat

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı bitirildi.

Aşevi açılıyor

Adıyaman yerel internet sitesinde yer alan habere göre, vatandaşların heyecanla beklediği hizmet binası son model donatılarla hazırlanarak kısa zaman içerisinde hizmete açılacak. Bina hizmete açıldığında yardıma muhtaç aileler için günlük sıcak yemeklerin çıkacağı aşevi de proje kapsamında faaliyete girecek.

Kahtalı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını daha da etkin bir şekilde karşılanabilmesi için mevcut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'yla Sosyal Hizmet Merkezi binaları için projelendiren çalışmayla farklı iki yerde bulunan hizmet binaları birleştirilerek vatandaşların mağduriyetleri önlenecek. 

Hizmet binası 2 bin 600 metrekare alanda hizmet verecek

Binanın bin 300 metrekaresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bin 300 metrekaresi Sosyal Hizmet Merkezi’ne tahsis edilerek toplamda 2 blok...