28 / 04 / 2024

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO, İFM'deki "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) protokol imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO paydaşı bulunduğu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nde, Yüklenici Rec Uluslararası İnşaat Yatırım San. ve Tic. A.Ş. uhdesinde yapımı devam eden "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Paydaşı bulunduğumuz İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nde, Yüklenici REC ULUSLARARASI İNŞAAT YATIRIM SAN VE TİC AŞ uhdesinde yapımı devam eden "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" Master İş Programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalanmıştır. 


Geri Dön