28 / 04 / 2024

Suluova Belediye Hizmet Binası için imzalar atıldı!

Suluova Belediye Hizmet Binası için imzalar atıldı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim vaatleri arasında yer alan Belediye Hizmet Binası için yüklenici firma ile sözleşmeler imzalandı, hizmet binası 540 günde tamamlanacak...




Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim vaatleri arasında yer alan Belediye Hizmet Binası için yüklenici firma ile sözleşmeler imzalandı.


Yeni Belediye Hizmet Binası için Aralık 2015’de başlayan ihale süreci karşılıklı imzaların atılması ile neticelendi. Başkanlık makamında yapılan sözleşmeye belediyemiz adına Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, yüklenici firma adına ise Ali Bodur imza attı. Başkan Fatih Üçok, bugün yüklenici firma ile imzalanan sözleşme ile binanın yapımına start verdiklerini belirterek, “Bu bina 540 günde tamamlanacak. İlçemize hayırlı olsun.” dedi. 

Yüklenici firma adına Ali Bodur ise sözleşmenin şartlarını yerine getirerek hizmet binasının inşaatını zamanında tamamlayarak teslim edeceklerini kaydetti.


TOPLAM 6.594 m² ALAN ÜZERİNE KURULACAK


Yapılacak Belediye Hizmet Binasının İlçemizin değişimine olumlu katkı sağlayacağını dile getiren Belediye Başkanı Fatih Üçok, Göreve geldiğimizde Suluova Belediyesi'ne yeni bir hizmet binası yapmak ilk hedeflerimizden birisi demiştik. 07.01.2016 tarihinde ihalesini gerçekleştirdiğimiz Belediye Hizmet Binamız 1055 m² alan üzerine kurulu bir bodrum, üç normal kat ve bir çatı katı olmak üzere içerisinde yönetim, meclis, nikâh, otopark, sığınak ve personel kafeteryası ile toplamda 4.700 m² alana sahip. Teknolojik alt yapıya sahip bir binada hep birlikte daha güzel hizmetler yapacağız. Yeni hizmet binamız ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun. “dedi.



Suluova Belediyesi


Geri Dön