28 / 04 / 2024

Adolph Muzito, MASKO Mobilya Kenti'ne misafir oldu

Adolph Muzito, MASKO Mobilya Kenti'ne misafir oldu

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Başbakanı Adolph Muzito 'yu ağırladı. Muzito, bir daire için gerekli tüm mobilya, aksesuar ve ev tekstili ürünlerini MASKO 'dan aldı



Demokratik Kongo Cumhuriyeti Başbakanı Adolph Muzito ve beraberindeki 11 kişilik heyet, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO 'yı ziyaret etti. Konuk Başbakan Muzito, MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı ile görüştü ve MASKO 'daki mağazalar ve ürünler hakkında bilgi aldı ve mağazaları gezdi.

Son yıllarda yaptığı ihracat atağı ile MASKO Mobilya Kenti Afrika ile ticaretini katlayarak ismini duyurdu. çalışmalarını Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Orta Doğu 'ya olduğu kadar Afrika pazarına da yoğunlaştıran MASKO, Afrika 'da da ticari ilişkileri güçlendirmek ve Türkiye-Afrika mobilya alışverişini de hızlandırma çalışmaları yürütüyor. 60 milyondan fazla nüfusu ile Afrika kıtasında önemli bir yere sahip olan Demokratik Kongo Cumhuriyeti 'nin Başbakanı Adolph Muzito, gerçekleştirdiği Türkiye ziyareti esnasında MASKO Mobilya Kenti 'ni de uğradı. Muzito, özellikle son yıllarda kompleks bir mobilya merkezi olarak MASKO 'nun adını sıkça duyduğunu ve Türkiye 'ye geldiğinde de kendi mobilya ihtiyacını karşılamak için MASKO 'yu ziyaret etti.

MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, yoğun ticari ilişkileri nedeni ile Afrika 'dan çok sayıda konuklarının olduğunu belirterek, “Demokratik Kongo Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Muzito 'nun ziyareti bizi onurlandırdı. Kendisi bir dairenin tüm mobilya, aksesuar ve ev tekstili ürünlerini MASKO 'dan aldı ve mobilya kentimizi de mağaza mağaza gezdi. Türkiye 'nin mobilya sektöründe ciddi anlamda büyüdüğünü ve MASKO 'nun adının da gerek Afrika 'da gerekse Demokratik Kongo Cumhuriyeti 'nde önemli bir yerde durduğunu belirtti. ” açıklamasında bulundu.


Geri Dön