27 / 04 / 2024

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.



Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı. Adra GYO'nun yeni projesi Manisa Şehzadeler'de hayata geçirilecek.

Adra GYO Manisa Şehzadeler projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 923 milyon 215 bin 145 TL'ye mal olacak.

Yarhasanlar Mahallesi, 931 ada, 13 nolu parsel üzerinde hayata geçirilecek olan Adra GYO Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet ticari ünite yer alacak.

Adra GYO dan Manisa ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra GYO Manisa projesi 26 bin 543 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. İnşaat alanı 133 bin 715 metrekare olarak belirlenen projede A, B ve C olmak üzere 3 blok yer alacak.

Paylaşılan detaylara göre söz konusu projedeki A blok'un taban alanı 3 bin 846 metrekare, B blok'un taban alanı 10 bin 560 metrekare, C Blok'un taban alanı ise 4 bin 363 metrekare olarak belirtildi. 

Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde havuz, güvenlik ve bahçe alanları da yer alacak. Projenin arazi hazırlık ve inşaat faaliyetleri sırasında yaklaşık 200 personelin istihdam edilmesi planlanıyor. 

Ne zaman tamamlanacak? 

Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinin bitkisel toprak sıyırma ve hafriyat aşamasının toplam 50 ay sürmesi bekleniyor. Bu sürenin yaklaşık 1 aylık kısmı bitkisel toprak sıyırma işlemleri, 49 aylık bölümü de hafriyat çalışmaları olacak şekilde planlandı. 

Adra GYO dan Manisa ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Yine paylaşılan detaylara göre, söz konusu projenin işletme aşamasında; planlanan ticari alanlarda (dükkan) yaklaşık 90 kişinin çalışması bekleniyor. Ayrıca her konutta ikamet edecek kişi sayısının da ortalama 4
kişi olduğu düşünüldüğünce 628 adet konutta toplam 2 bin 512 kişi yaşayacak.

Adra GYO Manisa projesi nerede inşa edilecek? 

Manisa Şehzadeler ilçesi, Yarhasanlar Mahallesi mevkiinde hayata geçirilecek olan Adra GYO Manisa projesi Mimar Sinan Bulvarına kuş uçuşu 140 metre mesafede bulunuyor. 

Web: https://adragyo.com.tr/

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres  Ankara  evleri satışta! Yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!


Geri Dön