27 / 04 / 2024

ADÜ Mimarlık Tasarım Fakültesi inşaatına 25 bin TL'lik bağış yapıldı!

ADÜ Mimarlık Tasarım Fakültesi inşaatına 25 bin TL'lik bağış yapıldı!

Sökeli hayırseverlerin yapımı süren Mimarlık Tasarım Fakültesine destekleri sürüyor. Söke’de yapımı devam eden ADÜ Mimarlık Tasarım Fakültesi inşaatına Sökeli hayırseverlerin desteği yeniden hızlandı.



Son olarak Sökeli hayırsever İlyas Aygün-Zeynep Aygün çiftinden fakülte yapımına 25 Bin TL’lik bağış geldi.

Söke Kaymakamlığında yapılan bağış törenine hayırsever İlyas-Zeynep Aygün oğulları iş adamı Ünsal Aygün, Söke Belediye Başkanı ve SÖKEV Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Toyran ve Söke İlçe Tarım Müdürü Seyit Yıldız katıldı.

Söke Eğitim Vafkı (SÖKEV) Başkanı ve Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu bağış için kendisine yapılan ziyarette hayırsever ailesine teşekkür ederek; “Sökelilerin geçmişte olduğu gibi bu günde eğitime yaptıkları bağış ve destekler Söke’de eğitime verilen önemi gösteriyor. En büyük arzumuz fakültenin bir an önce tamamlanıp hizmete girmesi ile ilçemizdeki üniversiteli öğrenci sayısının daha da artması” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI TOYRAN; “EĞİTİME DESTEKLERİN DEVAMININ GELECEĞİNİ İNANIYORUM”

Hayırsever İlyas Aygün ve eşi Zeynep Aygün’e teşekkür eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Hemşerilerimiz fakültenin bir an önce tamamlanmasını çok arzu ediyor. Bu yönde hayırseverlerimizin katkı ve desteklerinin önümüzdeki günlerde arkasının geleceğine inanıyorum” dedi.

Eşi Zeynep Aygün ve kendi adına sınıf yapılması için 25 Bin TL bağış yapan hayırsever İlyas Aygün, isminin bir eğitim kurumunda yaşatılacak olmasından mutlu olduğunu söyleyerek, vesile olanlara teşekkür etti.


Hürriyet


Geri Dön