03 / 05 / 2024

Bahri Alp, cami yaptırdı, MYO inşaatına 60 bin TL verdi

Bahri Alp, cami yaptırdı, MYO inşaatına 60 bin TL verdi

Hayırsever iş adamı Bahri Alp, cami yaptırdı ve MYO inşaatına 60 bin TL para bağışladı



Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yapımı devam eden Meslek Yüksekokulu'na (MYO) daha önce 30 bin TL yardımda bulunan işadamı Bahri Alp, ikinci kez 30 bin TL bağışta bulundu.
Bugüne kadar eğitim başta olmak üzere, birçok alanda yardımda bulunan işadamı Bahri Alp, böylece Meslek Yüksekokulu inşaatının bir an önce tamamlanması için toplam 60 bin TL katkı sağlamış oldu. Taşköprü Fakülte ve Yüksek Okul Kurma ve Geliştirme Derneği Başkanı ve Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, işadamı Alp'e teşekkür ederek bu davranışının diğer işadamlarına örnek olması gerektiğini söyledi.

Daha önce ilçeye kazandırdığı ilköğretim okulu, anaokulu, sağlık ocağı ve camiye ek olarak Meslek Yüksekokulu inşaatına katkıları ile Bahri Alp'in Taşköprü halkının gönlünde önemli bir yer edindiğini söyleyen Başkan Arslan, "Hayatını hayır işlerine adayan, servetini bu yolda harcayan Bahri Alp, topluma kazandırdığı değerlerle örnek alınmalıdır. Çünkü kendisi yaptırdığı eserlerle ilçe halkına önemli hizmet vermiş ve önemli eksiklerin ortadan kalkmasını sağlamıştır" dedi.

Hayırsever İş adamı Bahri Alp ise en büyük amacının okula giden çocukların daha iyi şartlar ve imkânlar içinde eğitime devam etmesini sağlamak olduğunu belirterek, "Gelecek kuşaklara daha iyi bir ülke bırakabilmek adına üzerime düşeni yerine getirmeyi amaçlıyorum. Çocuklarımızın modern binalarda eğitim görmesi beni mutlu ediyor. Bundan sonra da elimden geldiğince Meslek Yüksekokulu'nun inşaatına yardım etmeye çalışacağım" açıklamasını yaptı.
Habertürk


Geri Dön