01 / 05 / 2024

AE Arma Elektropanç, Bab Al Qasr'a girdi!

AE Arma Elektropanç, Bab Al Qasr'a girdi!

Abu Dabinin en lüks otel ve rezidans projelerinden Bab Al Qasrın teknik müteahhitlik hizmetleri AE Arma- Elektropanç tarafından yapılıyor. AE Arma, kraliyet sarayı yolu üzerindeki lüks kompleksin hizmetlerini 2012 yılı ikinci yarısına kadar bitirmeyi hede



Uluslararası inşaat sektöründe 30 yıllık deneyimli  AE Arma- Elektropanç,   BAEnin başkenti Abu Dabide süren Bab Al Qasr Projesinin teknik müteahhitlik hizmetlerini projelendirip hayata geçiriyor.

Dünyanın en lüks binalarından kabul edilen ve toplam proje yatırımı 500 Milyon USDa ulaşacak Bab Al Qasrın sadece anahtar teslim teknik müteahhitlik hizmetleri proje bedeli 54,45 Milyon USD olarak gerçekleşecek. Yüksek binalar konusunda uzman ve Avrupa, Asya ve Afrikada birçok tanınmış projeyi tamamlamış olan AE Arma- Elektropanç, Bab Al Qasra vermiş olduğu hizmetleri 2012 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edecek.

32 katlı ofis ve lüks konut kompleksinden oluşan Bab Al Qasr,  sosyal tesislerin bulunacağı 5 podyum katı ve 4 bodrum katı ile birlikte 155,000 m2 toplam inşaat alanından oluşuyor. Proje kapsamındaki lüks otel 375 odaya sahip olacak ve lüks konut bölümünde 234 konut ünitesi yer alacak. Bab Al Qasr dış görünüşü maroken mimarisi izleri taşıyor.

BAEnin ünlü sektör dergisi Construction Week, AE Arma- Elektropanç'ın Bab Al Qasrda yaptığı işlere özel bölüm ayırırken konu ile ilgili AE Arma- Elektropanç Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan Sekiz yıldan bu yana BAEde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Dünyanın en lüks binalarından kabul edilen Bab Al Qasrda önemli projelerimiz arasında yer alıyor. Önümüzdeki dönemde yine önemli ve büyük kontratlarımız olacak. AE Arma- Elektropanç, heyecan ve hareket olan her ülkede var olmak istiyor. Mevcut ülkelerimize yenilerini eklemek ve bir dünya firması olmak için ciddi çabalarımız var dedi.


Geri Dön