07 / 05 / 2024

AE Elektropanç yeni hedef ve projelerini açıklıyor!

AE Elektropanç yeni hedef ve projelerini açıklıyor!

Türkiyenin en büyük Teknik Müteahhit lik firmalarından birisi olan; AE  ARMA-ELEKTROPANÇ,  yeni projeleri ve hedeflerini paylaşmak üzere bir basın toplantısı düzenliyor



Türkiyenin en büyük Teknik Müteahhit lik firmalarından birisi olan; AE  ARMA-ELEKTROPANÇ,  yeni projeleri ve hedeflerini paylaşmak üzere bir basın toplantısı düzenliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Kızılhanın ve AE  ARMA-ELEKTROPANÇ  CEOsu Sayın Murat Karakartalın katılımıyla gerçekleştirilecek olan basın toplantısına katılımızdan memnuniyet duyacağız.

PROGRAM:
TARİH   : 29 Temmuz 2011 / Cuma
YER   : The Marmara Hotels / Taksim Tepe Salonu  ( R katı )
SAAT   :10:00 Karşılama-Kahvaltı
 10:30 Basın Toplantısı


EDİTÖRE NOT:
AE  ARMA-ELEKTROPANÇ  A.Ş. Ülkemizin; iki, güçlü ve tanınmış firması, ARMA MÜH. SAN. VE TİC. A.Ş. ile ELEKTROPANÇ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ nin, 2001 yılında birleşme kararı alması sonucunda doğmuştur. Birleşme kararının altında yatan hedef, ülkemizden önce bölgesel, sonra ise küresel büyüklükte bir Teknik Müteahhit çıkarmaktı. Her iki firmanın, yaklaşık 30 yıllık geçmişlerinden aldığı tecrübe ve güç ile sektöre giren AE ARMA-ELEKTROPANÇ, hem ülkemizde hem de uluslararası pazarda büyük başarılar göstererek dünya çapında bir çok projeye imzasını atmıştır.

Bilgi için:  
Ayça Özuğurlu  : 0507 318 42 53 / [email protected]
Ozan Öcal  : 0555 870 67 77 / [email protected]
Manifesto PR Tel: 0212 352 91 91

 


Geri Dön