28 / 04 / 2024

AFAD 215 personel alacak! AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023!

AFAD 215 personel alacak! AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, 215 personel alacak. İşte AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023...



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın toplam 215 personel alımı yapacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, AFAD'ın yapacağı ve merakla beklenen toplam 215 adet sözleşmeli arama kurtarma teknisyeni alımı ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı merakla beklenen personel alımı ilanının resmen yayımladı.

Paylaşılan detaylara göre, merakla beklenen alımlar kapsamında toplam 215 adet arama kurtarma teknisyeni alımı gerçekleştirileceği kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alma şartı aranan AFAS personel alımı ile ilgili başvuru tarihleri de tek tek açıklandı. Verilen bilgilere göre, söz konusu personel alımları için başvurular 9 Ekim ile 17 Ekim arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. Söz konusu personel alımının açıklanmasından sonra başvuru şartları da araştırılmaya başlandı.

AFAD 215 personel alacak! AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023!

AFAD PERSONEL ALIMI ŞARTLARI 2023


-Kamu haklarından mahrum olmaması
-Başvuru yapacak olan kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, .
-Erkek adaylar için uygulama ve sözlü sınav tarihlerinde askerlikle ilgisi olmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak ya da askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
-Ayrıca resmi olarak duyurulan son başvuru tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşından gün almamış olmak
-Açıklanan son başvuru tarihi itibarıyla en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
-Yine verilen detaylara göre, Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde bildirilen süreler geçmiş olsa dahi; kasten işlenmiş olan bir suçtan dolayı bir sene ya da daha fazla süre ile hapis cezasına veya affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, hileli iflas, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
-Tartılma ve ölçülmeler çıplak ayakla olmak şartıyla erkeklerde en az 1.60 metre, en fazla 1.90 metre; kadınlarda da en az 1.55 metre, en fazla 1.80 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan bölümüyle kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak.
-Başvuru yapacak kişinin fiziksel, ruhsal, görsel ve işitsel engelli bulunmaması,
-Yine verilen bilgilere göre, AFAD personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerin her türlü fiziki koşulda, coğrafyada ve iklim şartında arama ve kurtarma görevini yapmaya, her türlü vasıta ile seyahat etmeye herhangi bir engeli bulunmaması,
-Resmi olarak açıklanan bu süresi içerisinde ve usulüne uygun şekilde giriş sınavına başvuru yapmış olacak.
 

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Loft Valentine'de yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla!


Geri Dön