19 / 05 / 2024

Afyon 5M Migros açıldı!

Afyon 5M Migros açıldı!

Migros, Türkiye genelindeki 9´uncu 5M Migros´u Afyon´da hizmete açtı



5M Migros´ta ilk kez bireysel tüketicilerle birlikte otel, restoran, cafe ve toplu yemek şirketleri için toptan satış konsepti uygulamaya konuldu.

Afyon 5M, bölgenin lojistik açıdan geçiş noktası olmasından hareketle tüm otel, restoran, cafe ve toplu yemek şirketlerinin ihtiyaçlarını 10, 15, 20 kilogram veya kolili satışla karşılayacak toptan satış uygulamasını geliştirdi.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Afyon'un ilk hipermarketini açtı 300 kişiye iş imkânı sağladı 
 
Migros Ticaret AŞ, Türkiye genelindeki dokuzuncu 5M Migros'u, Afyon'da hizmete açtı. 5 bin 350 metrekarelik alana sahip 5M Migros'ta ilk kez bireysel tüketicilerle birlikte otel, restoran, kafe ve toplu yemek şirketleri için de toptan satış konsepti uygulamaya konuldu. 

Afyonluların her türlü gıda ve gıda dışı ihtiyaçlarını hipermarket sunumuyla karşılayan Afyon 5M, bölgenin lojistik açıdan geçiş noktası olmasından hareketle tüm otel, restoran, kafe ve toplu yemek şirketlerinin ihtiyaçlarını 10, 15, 20 kilogram veya kolili satışla karşılayacak toptan satış uygulamasını geliştirdi. İkbal Afium Eğlence ve Outlet Merkezi'nde hizmete giren 5M Migros'ta 300 Afyonkarahisarlı iş sahibi oldu. Açılışta konuşan Migros satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer, 5M Migros ile Afyonkarahisar'a ucuzluğu getirdiklerini söyledi. Tuncer, "Afyonkarahisar'a hiper ucuzluğu getirdiğimizi iddia ediyoruz. 5M Migros'un, Afyon'un ucuzluğunun kalesi olacağına inanıyoruz. Buraya böyle iddialarla geldik." dedi.

Tuncer, 6 bin metrekareye sahip mağazaya 30 bin çeşit ürünü sığdırdıklarını bildirdi. Migros olarak istihdama çok önem verdiklerinin altını çizen Tuncer, Migros'un 18 bin kişilik bir aile olduğunu söyledi. İstihdam konusunda hızlarını kesmediklerini aktaran Tuncer, "Burada 300 Afyonkarahisarlıya iş imkânı sağladık. Her yıl 3 bin kişiye iş kapısı olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. Afium Eğlence ve Outlet Merkezi'nin Afyon'a yeni bir çehre, yeni bir güzellik kazandırdığını ve Afyon'un yeni bir cazibeye kavuştuğunu belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, burada hizmete giren Migros'un Afyon halkına kaliteli ürünü ucuz fiyata satacağına inandığını dile getirdi.
Zaman/Mustafa Kuşen


Geri Dön