13 / 05 / 2024

Afyon Emirdağ'da asfalt çalışmaları sürüyor!

Afyon Emirdağ'da asfalt çalışmaları sürüyor!

Emirdağ Belediyesi Emirdağ'ın cadde ve sokaklarındaki bozukluklarını gidermeye devam ediyor. TOKİ güzergahında yapılan parke taşı döşeme çalışmasıyla birlikte yolların onarımını tamamlamak üzere.



Emirdağ Belediyesi şirketine ait beton, parke ve bordür üretim tesislerinde üretilen malzemelerle birlikte Emirdağ'ın cadde ve sokaklarındaki bozukluklar gideriliyor. Emirdağ Belediyesi ekipleri ilçe  TOKİ  güzergahında yapılan parke taşı döşeme çalışmasıyla birlikte yolların onarımını tamamlamak üzere. 


Emirdağ Belediyesi şirketine ait beton,parke ve bordür üretim tesislerinde üretilen malzemelerle birlikte Emirdağ'ın cadde ve sokaklarındaki bozukluklar gideriliyor.Emirdağ Belediyesi ekipleri TOKİ güzergahında yapılan parke taşı döşeme çalışmasıyla birlikte yolların onarımını tamamlamak üzere.Çalışmalarını dört koldan yürüten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın vatandaşların bu durumdan memnun olduklarını belirtirken,"Emirdağ Belediyesinin hizmetlerine gösterilen teveccüh sorumluluklarımızı daha da arttırmaktadır" dedi. 


Afyon Odak 


Geri Dön