29 / 04 / 2024

Ağaoğlu ile DAP Yapı marina işletecek!

Ağaoğlu ile DAP Yapı marina işletecek!

Ağaoğlu Dap Yapıyla birlikte Kartal'da 1.3 milyar dolara aldığı denize sıfır arsada marina inşa etmek ve işletmek için bir marina şirketi kurdu, hayata geçirilecek proje şuan onay aşamasında...




Ağaoğlu Dap Yapıyla birlikte Kartal'da 1.3 milyar dolara aldığı denize sıfır arsada marina inşa etmek ve işletmek için bir marina şirketi kurdu. Kartal'da projeyi tamamlayacak bir marina üzerinde çalıştıklarını, benzeri bir morinayı Bodrum 'daki proje için de gerçekleştirdiklerini dile getiren Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, "Proje şu an onay aşamasında. Onaylandıktan sonra marinanın büyüklüğü konusunda bilgi verebileceğim. 


Bodrum'da 10 milyon metrekarelik projemizde de marina olacak" diye konuştu. Kartal Marina İşletmeleri AŞ adlı yeni şirketin sermayesi I milyon TL. Konusu ise Marina ve dinlence amaçlı ulaştırma tesislerinin işletilmesi. Emlak Konut GYO'nun Kartal'daki denize sıfır arsası için yaptığı hasılat paylaşımlı proje ihalesinde en yüksek tekli/i, I milyar 335 milyon liralık hasılat taahhüdü ile DAP Yapı ile Ağaoğlu Grubu şirketi Eltes İnşaat ortaklığı vermişti. 41 jirma ve 19 konsorsiyumun katıldığı ihalede kazanılan arazide otel, rezidans ve hastane de inşa edilecek. Arştı üzerinde toplam 141:896 metrekarelik inşaat alanı bulunuyor.



Bursa Kent Gazetesi


Geri Dön