30 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat'ın 50 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor! Hemen teslim daireler!

Ağaoğlu İnşaat'ın 50 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor! Hemen teslim daireler!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir'de yer alan My Towerland ve Maslak'ta yer alan My Home Maslak için uyguladığı kampanya devam ediyor. Kampanya dahilinde 50 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.



'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin' sloganıyla kampanyasına devam eden  Ağaoğlu İnşaat  bu kampanyayı Ataşehir'de yer alan My Towerland ve Maslak'ta yer alan My Home Maslak için uyguluyor. 


50 ay vade sıfır faiz uygulanan sistemde kampanyanın geçerli olduğu projelerde konutlar hemen teslim ediliyor. Kampanya dahilinde yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca banka kredisi de kullanılıyor.


My Towerland Ataşehir projesi:


3 bin 500 konuttan meydana gelen My Towerland projesinde 1 oda 1 salon konut seçeneklerinin tamamı satıldı. Projede daireler hemen teslim ediliyor. 


Fiyatların 697 bin TL'den başladığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede; sauna, oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center ve güvenlik yer alıyor. 


Telefon: 444 6 777

Web: http://www.mytowerland.com/


My Home Maslak projesi:


3 blok halinde yükselen My Home Maslak projesinde dairelerin fiyatları 572 bin TL'den teras ev fiyatları 756 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Teslimlerin hemen yapıldığı projede; spor alanları, otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik ile yüzme havuzu bulunuyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.myhomemaslak.com/


Ağaoğlu İnşaat iletişim bilgileri

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön