29 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanya!

Ağaoğlu kampanya!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu kampanya kapsamında isteyenler banka kredisi kullanabilirken, isteyenler firma bünyesindeki ödeme tablosundan yararlanabiliyor. Kampanyanın reklam filmi için Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kameraların önüne geçti...



Ağaoğlu kampanya İstanbul Ataşehir'deki My Towerland ve İstanbul Maslak'taki My Home Maslak projelerinde geçerli. Kampanyaların geçerli olduğu bu iki projede de teslimler hemen gerçekleşiyor. 


My Home Maslak!

Fiyatların 527 bin TL'den başlayarak değiştiği My Home Maslak projesi, İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde hayata geçirildi. Projede  1+0'dan 4,5+1'e kadar değişik daire tipleri mevcut. 


Ağaoğlu kampanya sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanyanın reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu rol aldı.


My Towerland!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlanan My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar değişen daireler yer alıyor. 


Ağaoğlu kampanya kapsamında banka kredisi kullanmak isteyenler yüzde 10 peşinat veriyor. Kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi ile ödenirken, geri kalan bedel için sıfır faizle ara ödeme yapılıyor. 


Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanıyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön