29 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanya detayları!

Ağaoğlu kampanya detayları!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Ağaoğlu kampanya detayları şöyle: konut tutarının yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak verildikten sonra kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor...



Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oynadığı Ağaoğlu kampanya detayları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Ağaoğlu'nun 2014'ün son çeyreğine özel olarak tasarladığı kampanyaya göre banka kredisi kullanmak isteyenler yüzde 10 peşinat veriliyor. Kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi ile ödenirken, geri kalan tutar sıfır faizle ara ödeme yapılıyor. 


Ağaoğlu kampanya detayları şu şekilde: konut tutarının yüzde 50'si peşinat olarak veriliyor. Geri kalan konut bedeli 50 aya kadar sıfır faizle firma bünyesinde vadelendiriliyor. 


Sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlenen Büyük Ağaoğlu Kampanyası, firmanın İstanbul Ataşehir ve Maslak'ta yer alan hemen teslim projelerinde geçerli. 


My Home Maslak!

İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükselen My Home Maslak projesinde, Büyük Ağaoğlu Kampanyası geçerli. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede daireler 527 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


My Towerland!

İçerisinde;  1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan My Toweland projesinde daire fiyatları 697 bin TL'den başlıyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de inşa ediliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön