30 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanya 2015

Ağaoğlu kampanya 2015

Ağaoğlu, "Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi hareket oldu. 250 milyon liralık konut stoğum vardı. Daha 4 gün oldu. Şimdiden 14 konut sattık" diye konuştu..

Ağaoğlu İnşaat'tan konut kredisi faizine yüzde 35 destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, % 1 peşinat ve % 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya % 0,47, 120 aya ise %0,57 faiz uygulanacak.

Ağaoğlu projelerine 20 Ocak'tan itibaren zam yapacak!

Ağaoğlu İnşaat bazı ofis ve konut projelerinde fiyat zammı yapacak. Fiyat artışından etkilenmemek için son gün 20 Ocak. İşte detayları...

Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu'nun başlattığı kampanya kapsamında My Home Maslak ve My Towerland projeleri yer alıyor. Teslimler hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası detayları...

Ağaoğlu kampanya detayları!

"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Ağaoğlu kampanya detayları şöyle: konut tutarının yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak verildikten sonra kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde fiyatlar 679 bin 400 TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu My World Europe'ta olağanüstü genel kurula gidiliyor!

My World Europe Sitesinde Ağaoğlu şirketlere bağlı Yönetim tarafından Geçici Site Yönetimi ile yönetilen sitede, geçici site yönetimi 30 Ekim 2015 tarihinde olağanüstü kat malikleri toplantısı yapma kararı aldı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ağaoğlu Dubai'de 67 milyon dolara blok sattı!

Ağaoğlu, Cityscape 2015’te Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara sattı.

Ağaoğlu Dubai'de İFM'yi tanıttı!

DUBAİ'de düzenlenen Cityscape 2015 emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IFM) projesini dünyaya tanıttı. Öte yandan Ağaoğlu'nun fuarda 67 milyon dolarlık satış yaptığı bildirildi.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün 140 dairelik bloğunu Cityscape'te sattı!

Dubai Cityscape 2015’in en yüksek satışı Ağaoğlu’ndan… Ağaoğlu Şirketler Grubu, ülkemiz ve Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki gurur kaynağı olmaya devam ediyor…

Ağaoğlu, Cityscape’te İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni tanıttı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda transfer atağı!

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

Ağaoğlu kampanya 2015 Haberi

Ağaoğlu kampanya 2015

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni kampanyasının reklam filmiyle dikkatleri yine üzerine çekti. "Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz" diyen Ali Ağaoğlu, kameraların karşısına geçti. Sloganı 'Ev Sahibi Olma Yolunda' olarak belirlenen filmin büyük beğeni topladığını söyleyen Ağaoğlu, "Yine gündem olduk. Ancak çok olumlu tepkiler alıyorum. Herkes bu reklamı konuşuyor" dedi. Ses getiren film ile kampanyaya da ilgi olduğunu belirten Ağaoğlu, "Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi hareket oldu. 250 milyon liralık konut stoğum vardı. Daha 4 gün oldu. Şimdiden 14 konut sattık" diye...