28 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?



Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?


"Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca kampanyadan bahsedelim. Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başlayan kampanyası My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olacak.


Kampanya kapsamında Ağaoğlu İnşaat, devletin yüzde 25'lik peşinat üzerinden yapacağı hibe desteğine ek olarak, geriye kalan yüzde 75'i banka kredileriyle sağlanan kısmına yüzde 35'lik faiz desteği sağlayacak. 


Ayrıca Ağoğlu İnşaat'ın My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerindeki hemen teslim 200 daireden birine sahip olanlara yüzde 0,47 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,57 faiz oranıyla ise 120 ay vade imkanı ile ödeme seçeneği sunuluyor.


Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Yüzde 1 peşinat ile gerçekleşen ödemelerde kalan yüzde 24'lük kısım için taksit yapılan Ağaoğlu kampanyasının 3 hafta sonra sona ereceği planlanıyor. 


Ağaoğlu My Towerland projesi!

Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edilen Ağaoğlu My Towerland projesinde fiyatlar 754 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


TEM ve E-5 Karayolu'na ulaşım kolaylığı bulunan My Towerland Konutları İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Toplam 3 bin 500 adet dairenin yer aldığı projede konutların alanları 80 ile 342 metrekare arasında değişiyor.


Ağaoğlu My Home Maslak projesi!

Konutların 571 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu My Home Maslak projesinde toplam 786 adet daire bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor.


My Home Maslak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks  ve 4,5 oda 1 salon dubleks dairelerinden oluşuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 41 ile 351 metrekare arasında değişiyor. 


Ağaoğlu Andromeda Gold projesi! 

Toplam 398 adet daireye sahip olan Andromeda Gold projesi Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne de yürüme mesafesinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 581 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Her katında bahçeleri,  fitness, buhar odaları, terastaki villa daireleri, çocuk oyun alanları ve saunaya yer verilen Andromeda Gold Ağaoğlu projesi zemin+51 katlı olarak dizayn edildi. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön