11 / 05 / 2024

Ağaoğlu kampanyası başladı mı

Ağaoğlu kampanyası başladı mı

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası 2017!

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası başlıyor. Ağaoğlu My Towerland projesinde 2+1 fiyatları 918 bin TL'den başlıyor...

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Maslak 1453'te teslimler başladı...

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ali Ağoğlu pilatese başladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu yeni sevgilisiyle pilatese başladı. Bir süredir 23 yaşındaki balerin Duygu Su Gülpınar’la birlikte olan 62 yaşındaki Ağaoğlu’nun pilates fotoğraflarını sevgilisi sosyal medya hesabından paylaştı.

Ağaoğlu Maslak 1453 Ağustos ödeme kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yaşam başladı. Ağustos ayı boyunca Maslak 1453 projesinde 0,70 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu kampanyası başladı mı Haberi

Ağaoğlu kampanyası başladı mı

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?


"Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca kampanyadan bahsedelim. Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başlayan kampanyası My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olacak.


Kampanya kapsamında Ağaoğlu İnşaat, devletin yüzde 25'lik peşinat üzerinden yapacağı hibe desteğine ek olarak, geriye kalan yüzde 75'i banka kredileriyle sağlanan kısmına yüzde 35'lik faiz desteği sağlayacak. 


Ayrıca Ağoğlu İnşaat'ın My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerindeki hemen teslim 200 daireden birine sahip olanlara yüzde 0,47 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,57 faiz oranıyla ise 120 ay vade imkanı ile ödeme seçeneği sunuluyor.


Ağaoğlu kampanyası...