28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..



Yaptığı yatırımlarla isminden sık sık söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, şimdi de kendi ismiyle GYO kurmak için düğmeye bastı.

Ali Ağaoğlu'nun gelecek sene kendi ismini taşıyan bir GYO hayata geçireceği belirtildi. 

GEÇEN HAFTA TATLIPINAR ENERJİ HALKA ARZ EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz etmek için hazırlıklara başladı. 

Ali Ağaoğlu ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu ismi taşıyan GYO’nun halka arz sürecini başlatacaklarına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Burak Kutluğ, konuya ilişkin açıklamasında Ağaoğlu grubunun yatırım planlarını açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde halka arz edilen Tatlıpınar Enerji’nin halka arzı ile ilgili "Toplam 4 kat talep aldık. Bu dönemde yenilenebilir enerji alanında yatırımcı ilgisi büyük. Bazı planladığımız alanlarda bazı girişimleri hızlandırma konusunda motivasyon da sağladı" ifadelerini kullanan Kutluğ, yeni halka arzlar olacağının altını çizdi. 

Kutluğ, konuya ilişkin "Biz SPK sürecini Ağaoğlu ismini taşıyan bir GYO ile taçlandırmak istiyoruz. Bununla ilgili ev ödevlerimizi yapıyoruz. Hangi varlıkları yatırımcılarla buluşturacağımıza karar veriyoruz" açıklamasında bulundu. 
 
Kutluğ, gelecek yılın başından itibaren de Ağaoğlu’nun GYO sürecinn konuşulacağını belirtti. 

Ali Ağaoğlu ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Tatlıpınar Enerji Üretim AŞ halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmış ve 10-11 Ağustos 2023 tarihlerinde halka arz edilmişti. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na bağlı Tatlıpınar Enerji'nin halka arz büyüklüğü 1,58 milyar Türk Lirası olarak açıklandı. 

Dünya Gazetesi'nden Birol Bozkurt'un aktardığına göre, Tatlıpınar Enerji'nin halka arz sürecinden önce açıklamalarda bulunan Ağaoğlu CEO’su Burak Kutluğ, halka arz gelirlerinin büyük bir bölümünün yeni yatırımlarda kullanılacağını dile getirmişti. 

Ağaoğlu Grubu olarak halka arz ajandasında başka şirketlerin de yer aldığının altını çizen Kutluğ, söz konusu açıklamasında "Ağaoğlu Grubu olarak, ilerleyen süreçte yeni halka arz ve yeni SPK enstrümanlarına girmek konusunda planlarımız var. GYO, GYF’ler üzerinde düşündüğümüz ve ilerleyen süreçte aksiyon alacağımız konular" diyerek, Tatlıpınar Enerji’nin halka arzını bir başlangıç olarak gördüklerini vurgulamıştı. 

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

100 yatırımcıdan 58'i gelecekte servet için kripto yatırımı yapıyor!

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön