29 / 04 / 2024

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. İşte Milyarder yatırımcı Jeff Greene tarafından yapılan o açıklamalar...



Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul yatırımcılarının sektörde fırsatlar yaratacak bir sıkıntı dalgasına karşı hazırlıklı olması gerektiğini kaydetti.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, milyarder yatırımcı Jeff Greene yaşanacak sıkıntının sebeplerini de uzaktan çalışmanın ofis boş pozisyonlarında artışa neden olması ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi esnasında ekonomiye enjekte edilen trilyonlarca doların yavaş yavaş tükenmesi şeklinde açıkladı.

Jeff Greene yaptığı açıklamada bu nedenlerin de  neredeyse tüm emlak sektörlerinde gerilemeyi körüklediğini dile getirdi.

Emlak devi Jeff Greene, CNBC’ye yaptığı son dakika açıklamalarında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağına değinerek, şöyle konuştu: “Her şeye olan talep açısından bu ne anlama gelecek? Perakende, ofis, apartmanlar; gayrimenkulün her alanı sarsılacak ve sanırım daha da ilk aşamadayız.”

İşte milyarder yatırımcı Jeff Greene'nin konu ile ilgili o son dakika açıklamaları...

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

İşte milyarder yatırımcı Jeff Greene'nin konu ile ilgili o son dakika açıklamaları...

UZAKTAN ÇALIŞMA TALEBİ ERİTTİ

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, ticari gayrimenkul talebi, uzaktan çalışmanın süren yaygınlığı sebebiyle daha da azaldı.

Yine paylaşılan bilgilere göre ABD’li çalışanların yüzde 20 ila yüzde 25’i hâlâ evden çalışmaya devam ediyor. 

Aktarılan bilgilere göre, Goldman Sachs bu hafta yaptığı açıklamada , önümüzdeki on senede ofis kiralarının sona ermesiyle boş alanların 267 milyon metrekare artacağını belirtmişti.


OLAĞANÜSTÜ SATINALMA FIRSATLARI VURGUSU

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı açıklamada indirimlerin ofis pazarını eşit biçimde etkilemeyeceğini kaydederek, B ve C mülkleri söz konusu olduğunda en kötüsünün henüz gelmediğini düşündüğünü kaydetti.

Açıklamasında bu tür mülklerin tamamen kiracı eksikliği ve dolayısıyla teklif eksikliğiyle karşı karşıya kalabileceğine değinen Milyarder yatırımcı Jeff Greene, “Nakitinizi koruyun ve hazırlanın çünkü benim tahminlerime göre önümüzdeki 12 ila 24 ay içerisinde bazı olağanüstü satın alma fırsatları göreceksiniz” diye konuştu.

İnşaat sektörü, deprem bölgesinin yaralarını sararak büyüyor!

Gayrimenkul değerleme ücretlerine uzmanlardan tepki geldi: Zam oranı beklentilerden düşük!

Yabancılara 21 yılda 28 milyon 320 bin 28 metrekare arazi, 289 bin 412 adet konut ve iş yeri satıldı!


Geri Dön