29 / 04 / 2024

Analistlerden dolar alacak yatırımcılara son dakika uyarısı

 Analistlerden dolar alacak yatırımcılara son dakika uyarısı

Elinde TL olan vatandaşlar, dolara yatırım yapmalarının doğru olup olmadığını merak ediyor. Analistlerden gelen son dakika uyarısına göre FED'in agresif şahin tutumu, doları diğer para birimleri karşısında desteklemeye devam edecek.



Dünya ekonomisi son günlerde adeta tarihi günlerden geçiyor. Enflasyon sarmalının içerisine giren ülkeler, bu sarmaldan nasıl çıkacaklarını kara kara düşünüyor. Durum böyle olunca dolar da TL karşısında ciddi bir yükselişe giriyor. Analistlerden dolar almayı düşünen vatandaşlarla ilgili önemli uyarılar geldi. 

YENİ GÜNE DE YÜKSELİŞLE BAŞLADI 

AA'da yer alan habere göre Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.00 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,3 artışla 17,4900'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,3 değer kazancıyla 17,5228'den, sterlin/TL yüzde 0,21 primle 20,6810'dan alıcı buluyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön