27 / 04 / 2024

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 



Yatırımcılar altın, dolar, borsa, kripto gibi yatırım araçlarını tercih ediyor. Elindeki parayı değerlendirmek isteyen yatırımcı hızlı şekilde parasının katlamasını istiyor, bunu yaparken de bazen yanlış hamlelerde bulunuyor. Selçuk Geçer, yatırımcıları o yatırım konusunda ''uzak durun'' diyerek uyardı.

SAKIN YAPMAYIN!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarını tecih ediyor. Bunlardan biri de bitcoin.
Bitcoin yatırımcısına yüzde 20 kazandırıken, 'kaldıraçlı işlem' tuzağına çekiyor. Bu yöntemle daha fazla kazanmak isteyen küçük yatırımcıların bu işlem ile parasının hepsini kaybedebiliyor.

 Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer den yatırımcılara uzak durun uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

SELÇUK GEÇER YATIRIMCILARI UYARDI!

Selçuk Geçer, yatırmcılara kritik uyarılarda bulundu. Geçer, “Altında olabilirsiniz, dolarda olabilirsiniz, borsada da olabilirsiniz. Kriptoda da olabilirsiniz, fark etmez mutlaka ama mutlaka alta bir yere kendini koruyacak bir bitiş noktası koyarsın, stop koyarsın” diyerek kaldıraçlı işlemlerden uzak durulması gerektiğine vurgu yaptı.

EKRANA BAKARKEN PARANIZ YOK OLACAK!

Kaldıraçlı işlemlerden uzak durulması konusunda yatırımcıları uyaran Selçuk Geçer, “100 ve 1000 kaldıraçlı işlem yaparsınız, böyle ekrana bakarken, paranızın yok olduğunu görürsünüz, eksiye düştüğünüzü görürsünüz. Onun için ne diyoruz, kaldıraçlı işlemlerden uzak durun, kardeşim, ne işiniz var sizin kaldıraçta? Az kazanın, öz kazanın” ifadelerini kullandı.

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ!

Son zamanlarda dolar kuru rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.  Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Selçuk Geçer, dolar kurunun yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer bu sene içinde doların 40 lira olacağını ve yükselerek 70 liraya kadar çıkacağını belirtti. Geçer, dolar kuru için her zaman yükselileri öngörerek yatırımcılara o şekilde bilgiler aktardı. 

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Geri Dön