02 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirerek, altın alacaklar için net açıklamalar da bulundu.



Altın fiyatları yükselişine hafta sonu da devam ediyor. Yatırımcılar tarafından altına büyük bir talep oluştu. Altın yatırıcıları yatırım için çeşitli altınları tercih ediyor. Yatırımcılar tercihlerini gram altın, çeyrek altın ve Ata altından yana yaparken, altın uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. 

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YORUMU SON DAKİKA!

İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirdi. İslam Memiş, altın fiyatları her ne kadar yükselse de alım fırsatının devam ettiğini  söyledi. Memiş, altında şu anda görülen seviyelerin sürpriz olmadığına vurgu yaparak, rekor seviyeyi beklediğini açıkladı. Memiş gram altında 3 bin lira seviyesini beklediğini söyleyerek bu sene altın fiyatlarında agresif yükselişlerin görüleceğini belirtti.

Haberglobal'de yer alan habere göre; İslam Memiş, Merkez Bankalarının altın fiyatlarını baskıladığını söyledi. Bankalardan Kısa bir sürede düzeltme hareketi geleceğini söyleyerek, altının baskı altından çıkacağını aktardı. 

İslam Memiş ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

HER DÜŞÜŞ ALIM FIRSATIDIR!

Yatırımcılar ne zaman altın alalım? Altın alma zamanı ne zaman? Altın ne zaman almalıyız? Şimdi altın almak için doğru zaman mı?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Memiş ise altındaki her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu söyledi. Memiş, 2024 yılı altının altın çağı olacak dedi ve yükselişlerine devam edeceğini vurguladı. 

İslam Memiş ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

BU ALTINI SAKIN ALMAYIN!

Yatırımcıların altın alırken en çok merak ettiği sorulardan biri de yatırım için hangi altın alınmalı? sorusu. Memiş, yatırımcıları bu konuda uyardı. Memiş, 2100 doların altına sarkmalarda ons altında, gram altın için alım fırsatı oluşabileceğini söyleyerek '' Gram altın ya da has altın alınmalı, ziynet altını almalarını tavsiye etmiyorum. İşçilik var çünkü." dedi.

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Geri Dön