29 / 04 / 2024

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.



ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, katılım gösteriği bir konferansta, ekonomik görünümle ilgili değerlendirmeler yaptı. Dimon, ekonominin sıkı para politikası ve Ukrayna krizi dahil olacak şekilde benzeri yaşanmayan zorluklarla karşı karşıya olduğuna dikkat çekti. 

ABD li banka devi JP Morgan dan yatırımcılara kasırga uyarısı!  

JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, yaptığı açıklamada yatırımcılara da dikkat çeken uyarılarda bulundu. 

Peki Jamie Dimon ekonomik görünümle ilgili neler söyledi? Jamie Dimon, yatırımcılara hangi konuda uyarıda bulundu? İşte merak edilen o ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön