28 / 04 / 2024

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Arapların isteği doğrultusunda değiştirildi!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Arapların isteği doğrultusunda değiştirildi!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453'te yer alan A1 bloktaki bağımsız bölüm sayısının 265'ten 157'ye düşürüldüğünü açıkladı. Şirket, "Körfez ülkelerinden 5 ve 6 odalı dairelere önemli bir talep var" dedi..



Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul Projesi'nde revizyona gidildi. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Maslak 1453 projesinde yer alan Al bloktaki bağımsız bölüm sayısının 265'ten 157ye düşürüldüğünü açıkladı. Bu sebeple Al bloka ait tadilat yapı ruhsatı alındığı kaydedildi. Bu gelişmenin ardından bir açıklama da Ağaoğlu Grubu'ndan geldi. Şirket, "Körfez ülkelerinden 5 ve 6 odalı dairelere önemli bir talep var. 


Onların aile yapılarına da uygun olan bu istekler doğrultusunda Maslak 1453 projemizin Al blokunun kapalı saha alanı ve kat yüksekliği, binanın eni ya da boyu değiştirilmeden sadece iç mimaride değişiklik yapıldı." açıklamasında bulundu. Ağaoğlu Grubu, değişiklikle bir yılda yabana yatırımcıdan elde ettikleri 750 milyon dolarlık satış gelirini, kısa sürede 2 milyar dolara ulaştırmayı amaçlıyor. 

Grup, "Aynı anda 10 bin adedin üzerinde konut inşaatını devam ettirmemize rağmen yerli ve yabana müşterilerimizin istekleri doğrultusunda butik hizmeti sağlayarak müşteri memnuniyetimizi sürdürmeyi hedeflemekteyiz." ifadelerine yer verdi. EKONOMİ SERVİSİ


Zaman





Geri Dön