28 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Aralık 2016'da!

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Aralık 2016'da!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yükselen My Newwork projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor...



Yüzde 10 fiyat artışının gerçekleştiği  My Newwork  projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor.


14 bin metrekare arsa alanı üzerinde tek blok halinde inşa edilen My Newwork projesinde mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark, oyun alanları bulunuyor.


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor. My Newwork fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 dolardan başlıyor.


My Newwork Ağaoğlu ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Projedeki ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yükseliyor.


My Newwork Ataşehir iletişim

My Newwork telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön