14 / 05 / 2024

Ağaoğlu My Office'te 557 bin TL'ye!

Ağaoğlu My Office'te 557 bin TL'ye!

Ağaoğlu İnşaat’ın Ataşehir’de hızla artan ofis ihtiyacı nedeniyle inşa ettiği My Office projesinde ofis fiyatları 557 bin TL’den başlıyor



Ağaoğlu My Office’te alanları 64 ile 5 bin 86 metrekare arasında değişen ofislerin fiyatları 557 bin TL’den başlıyor, 21 milyon 462 bin TL’ye kadar yükseliyor. Yüzde 25 peşinatla bankalardan kredi kullanılabiliyor.

Ağaoğlu My Office’de ofisler natamam olarak teslim ediliyor. My Office'te ofisler, mağazalar, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 bölümden oluşan 24 bin 754 metrekarelik alan bulunuyor.

Tasarım ve inşaası Ağaoğlu tarafından tamamlanan My Office, daha önce yine Ağaoğlu tarafından geliştirilen ve kısa sürede satılan My Prestige projesinden daha büyük bir kompleks olma özelliğine sahip.

My Office'in ön plana çıkan özellikleri arasında, metro (Anadoluray) başta olmak üzere, TEM otoyolu, E-5 karayolu gibi yollara yakınlığıyla ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda yer alması dikkat çekiyor. My Office'in dünyadaki benzerlerinden daha üstün olarak, toplam 650 araç kapasiteli otoparkının yanı sıra randevu sistemiyle kullanılabilen tam donanımlı toplantı odaları da bulunuyor. My Office, yürüme mesafesindeki My Club'a yakınlığıyla da bulunuyor.

http://www.mylife.com.tr/from=ao

444 6 777


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön