30 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Prestige satışa çıktı!

Ağaoğlu My Prestige satışa çıktı!

Ağaoğlu İnşaat, Batı Ataşehir'deki yeni ofis binası My Prestige'i tanıttı



Ağaoğlu, Ataşehir'de ofis projesi olan ‘My Prestige'i satışa sundu. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, nitelikli ofis konseptindeki projede 70 metrekareden, 358 metrekareye kadar çeşitlilik gösteren toplam 122 adet, 4 ayrı tipte ofis modeli bulunduğunu bildirdi.
My Prestige'de yer alan tüm ofislerin profesyonel düzeyde olduğunu ifade eden Ali Ağaoğlu, projede çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri ile 7/24 güvenlik sistemi gibi hizmetlerin yer aldığını belirtti.

Heliport var
Ağaoğlu, My Prestige'de, çatısında kurulan Heliport'un yanı sıra helikopter kiralama ve CIP hava alanı transferlerini de ek bir hizmet olarak sunulduğunu kaydederek, en düşük metrekareye sahip ofis tiplerinde büyüklüğün 70 ile 80.51 metrekare arasında değiştiğini söyledi. Ofis fiyatlarının ise 348 bin 400 lira ile 402 bin 500 lira arasında olduğunu belirten Ağaoğlu, en büyük ofis olan 358 metrekarelik ofisin fiyatının 1 milyon 789 bin lira olduğunu bildirdi.
Ağaoğlu, konut projelerinde sundukları ‘satış sonrası ömür boyu hizmet' anlayışının ofis projelerinde de geçerli olacağını ifade etti.
Verilen bilgiye göre, yüzde 20'lik faizsiz peşin ödemenin yapılacağı kampanyada, 31 Ocak 2010 tarihinde yine yüzde 20 oranında ara ödeme yapılacak.
Kalan yüzde 60'lık bölüm için 60 aya kadar aylık yüzde 0.99, 61-120 ay arası yüzde 1.09 faiz oranı ile kredi kullanılabilecek. Kampanya fiyatları 30 Eylül 2009 tarihine kadar geçerli olacak.
Milliyet

İlgili haberler:

Ağaoğlu My Prestige'de 348 bin 400 TL'ye!

Ağaoğlu My Prestige satışa çıkıyor!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ağaoğlu evleri yaptı sıra ofis projesinde

Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'de My Prestige isimli ilk ofis projesiyle konuttan sonra ofis alanına da girdi
AĞAOĞLU İnşaat, konut projelerinden sonra ofis projelerine de başlıyor. Batı Ataşehir'de saha önce rezidans projesi olarak başladığı projeyi bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ofis projesine çevirdi. Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Nitelikli konuttan sonra nitelikli ofis projelerine de başlıyoruz. Bu ilk projemiz, Avrupa yakasında da ofis projelerimizin devamı gelecek" diye konuştu. Ağaoğlu, Ataşehir'in finans merkezi ilan edilmesinin ardından My Prestige adını verdikleri ofis projelerinin ilk ayağında Ataşehir'in seçildiğini açıkladı.

AİDAT 400-500 TL OLACAK
My Prestij projesinde büyüklükleri 70 ile 357 metrekare arasında değişen 122 ofis bulunacak. Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, ortak hizmetler için 400-500 TL civarında aidat alınacağını söyleyerek bu bedelin bir elemanın sigorta masrafı olduğunu, bu nedenle de şirketlere ekonomik avantaj sağlayacağını söyledi.
Sabah

Ağaoğlu, My Prestige ile ofis pazarında

Ağaoğlu, Ataşehir'de konuttan sonra şimdi de ofis inşa ediyor. My Prestige Ataşehir adını taşıyan projede 70-358 metrekare büyüklüğünde 122 tipte ofis modeli bulunuyor

Ağaoğlu, iş ve finans merkezi olarak büyüyecek Ataşehir'de ilk büyük ofis projesini hayata geçirdi. ‘My Prestige' ofis projesini satışa sunan Ağaoğlu, bu projeyle ‘nitelikli ofis' konseptini de tanıtıyor. My Prestige Ataşehir'de, büyüklükleri 70 metrekareden 358 metrekareye kadar çeşitlilik gösteren toplam 122 adet, dört ayrı tipte ofis modeli bulunuyor.
My Prestige'de yer alan tüm ofisler profesyonel düzeyde çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri, 7/24 güvenlik sistemi ve housekeeping gibi hizmetlerden yararlanabiliyor. My Prestige Ataşehir, çatısında kurulan Heliport'un yanı sıra helikopter kiralama ve CIP havaalanı transferini de ek bir hizmet olarak sakinlerine sunuyor.
My Prestige Ataşehir profesyonel iş hayatının ve son teknolojinin gerektirdiği her türlü donanıma sahip ‘tam hizmet projesi' olarak değer kazanıyor.
My Prestige Ataşehir'de, en düşük metrekareye sahip ofis tiplerinde büyüklük 70 ile 80.51 metrekare arasında, fiyatları ise 348 bin 400 lira ile 402 bin 500 lira arasında farklılık gösteriyor. En büyük ofis olan 358 metrekarelik tipte ise fiyat 1 milyon 789 bin lira.

Kampanya 30 Eylül'de bitecek
Yüzde 20'lik, faizsiz peşin ödemenin yapılacağı kampanyada, 31 Ocak 2010 tarihinde yine yüzde 20 oranında ara ödeme yapılacak. Kalan yüzde 60'lık bölüm için, 60 aya kadar aylık yüzde 0.99, 61-120 ay arası yüzde 1.09 faiz oranı ile kredi kullanılabilecek. Kampanya fiyatları 30 Eylül 2009'a kadar geçerli olacak.
Radikal

KOBİ'leri ofiste toplayacak
 
Ağaoğlu, Ataşehir'de, KOBİ'ler için ofis projesi olan ‘My Prestige'i, satışa sundu. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projeye ilişkin düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, ‘nitelikli ofis' konseptindeki projede 70 metrekareden 358 metrekareye kadar çeşitlilik gösteren toplam 122 adet, 4 ayrı tipte ofis modeli bulunduğunu bildirdi. My Prestige'de yer alan bütün ofislerin profesyonel seviyede olduğunu ifade eden Ali Ağaoğlu, projede çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan çok dilli call center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri ile 7/24 güvenlik sistemi gibi hizmetlerin yer aldığını belirtti. Ali Ağaoğlu, My Prestige'de, çatısında kurulan Heliport'un yanı sıra helikopter kiralama ve CIP havaalanı transferlerini de ek bir hizmet olarak sunulduğunu kaydederek, en düşük metrekareye sahip ofis tiplerinde büyüklüğün 70 ile 80.51 metrekare arasında değiştiğini söyledi.
Türkiye

Ağaoğlu, Ataşehir'de ofis projesi olan “My Prestige”i, satışa sundu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “nitelikli ofis” konseptindeki projede 70 metre kareden 358 metre kareye kadar çeşitlilik gösteren toplam 122 adet, 4 ayrı tipte ofis modeli bulunduğunu bildirdi. My Prestige'de yer alan tüm ofislerin profesyonel düzeyde olduğunu ifade  eden Ali Ağaoğlu, projede çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri ile 7/24 güvenlik sistemi gibi hizmetlerin yer aldığını belirtti.

Ali Ağaoğlu, My Prestige'de, çatısında kurulan Heliport'un yanı sıra helikopter kiralama ve CIP hava alanı transferlerini de ek bir hizmet olarak sunulduğunu kaydederek, ofislerin 70 metrekareden başladığını söyledi. Ofis fiyatlarının ise 348 bin 400 -402 bin 500 lira arasında olduğunu belirten Ağaoğlu, 358 metrekare ofis fiyatının 1 milyon 789 bin lira olduğunu bildirdi. Yüzde 20'lik faizsiz peşin ödemenin yapılacağı  kampanyada, 31 Ocak 2010'da yüzde 20 ara ödeme yapılacak. Yüzde 60'lık bölüm içinfarklı ay ve kredi faiz oranları söz konusu olacak.
Hürriyet

Ataşehir'i helikopter pistli lüks ofislerle donatacak

Ağaoğlu, Ataşehir'de planlanan İstanbul finans Merkezi'ne ev sahipliği yapacak ilk büyük nitelikli ofis projesi MyPrestige'i hayata geçiriyor. Çatısında helikopter pisti de bulunan ve tüm rezidans hizmetlerinin verileceği 122 ofislik lüks projeden 60 milyon TL hasılat beklediklerini söyleyen Ağaoğlu, "Projenin tamamını 1 ayda satarım" dedi.

My World ve My Towerland gibi konut projeleriyle Ataşehir'de 8 binin üzerinde konuta imza atan Ağaoğlu Şirketler Grubu, şimdi de hem ilçedeki konut projelerini desteklemesi hem de planlanan İstanbul finans Merkezi'ne ev sahipliği yapması amacıyla bölgenin 'ilk büyük nitelikli ofis projesi'ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

122 adet ofisten oluşacak 'MyPrestige' adındaki projesiyle bölgede bir ilke imza attıklarını söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Özellikle KOBİ'lerin ofis ihtiyaçlarını karşılamayı ve bu kuruluşları apartman dairelerine sıkışmış ofislerinden çıkarıp modern ve konforlu iş ortamlarıyla tanıştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca herkesin yararlanabileceği ortak kullanım alanları ve ortak hizmetler sunarak şirketlerin sabit giderlerini de en aza indirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sekreterler çok dil bilecek

Projede yer alan tüm ofisleri de bir ay içinde satma iddiası taşıdığını söyleyen Ağaoğlu, toplam 60 milyon TL'lık bir hasılat yaratması bekledikleri projede mevcut müşteri portföylerine yapılan ön satışların da iyi gittiğini kaydetti.

Ofislerde tüm şirketlere hizmet veren en az birkaç dil bilen sekreterlerin yer alacağını belirten Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, "Ortak hizmetler sayesinde tüm şirketlere olduğu gibi tek kişilik danışmanlık firması bile olsa herkese holding destek hizmeti kalitesinde hizmetler verilecek" diye konuştu. My Prestige'de yer alan tüm ofisler profesyonel düzeyde çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri, 7/24 güvenlik sistemi ve housekeeping gibi hizmetlerden yararlanabiliyor. My Prestige Ataşehir, çatısında kurulan Heliport'un yanı sıra helikopter kiralama ve CIP havaalanı transferini de ek bir hizmet olarak sakinlerine sunuyor.

Ağaoğlu, projede yer alan tüm ofislerin satışta olduğunu ve kiralama düşünmediklerini belirterek "Biz sadece en altta yer alan mağaza katlarını kiraya vereceğiz. Ofislerin yeni sahipleri çok iyi fiyatlarla kiralama yapabilecek" dedi.

358 metrekarelik en büyük ofis 1.8 milyon TL

4 ayrı tipte ofis modeli bulunacak My Prestige Ataşehir'de büyüklüğü 70 ile 80.51 metrekare arasında değişen ofisler 348 bin 400 lira ile 402 bin 500 lira arasında değişirken, 358 metrekarelik en büyük ofiste ise fiyat 1 milyon 789 bin liraya kadar çıkıyor. Projede 30 Eylül 2009 tarihine kadar geçerli olacak kampanyayla yüzde 20'lik faizsiz peşin ödeme, 31 Ocak 2010 tarihinde yüzde 20 oranında ara ödeme ve kalan yüzde 60'lık bölüm için, 60 aya kadar aylık yüzde 0.99, 61- 120 ay arası yüzde 1.09 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı getiriliyor. Ağaoğlu, ofislerin metrekare satış fiyatının 5 bin TL'den 5 bin dolara kadar çıkacağını ve yatırım için iyi bir seneçek olduğunu sözlerine ekledi.

Nitelikli ofis yaklaşımını Ataşehir'in ardından İstanbul'un diğer bölgelerine de yayacaklarını kaydeden Ağaoğlu, "Nitelikli konut üretimi bizim esas işimiz olmaya devam edecek, ancak bundan böyle nitelikli ofis projeleri de grup içinde önemli bir yere sahip olacak. Business Center konsepti içinde Avrupa yakasında da, Anadolu yakasında da yeni projeler geliştireceğiz" diye konuştu.
Vatan


Geri Dön