01 / 05 / 2024

Ağaoğlu My World Europe'da izdiham! 129 bin TL'ye!

Ağaoğlu My World Europe'da izdiham! 129 bin TL'ye!

Bugün satışa çıkan Ağaoğlu My World Europe'un satış ofisinde izdiham yaşanıyor, projede fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor



Ağaoğlu'nun Ayazma'da inşa ettiği yeni konut projesi My World Europe'un satış ofisi proje hakkında bilgi almak isteyenlerle doldu taştı. Geçtiğimiz günlerde 12 Dev Adam'a da bu projeden konut hediye eden Ali Ağaoğlu'nun en son projesi olan Ağaoğlu My World Europe'un içinde Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve villalar yer alıyor. Projede fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor.

 

Ağaoğlu My World Europe Projesi'nin fiyat listesi için tıklayın

www.myworld-europe.com

444 6 777

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

My World Europe'un satış ofisinde izdiham!

Ağaoğlu İnşaat'ın yeni konut projesi My World Europe'un satış ofisi proje hakkında bilgi almak isteyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)´nin iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)´ya ait Ayazma´daki 202 bin metrekarelik arsa üzerine Ağaoğlu'nun inşa ettiği yeni konut projesi My World Europe'un satış ofisi proje hakkında bilgi almak isteyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde 12 Dev Adam'a da buradan konut hediye eden Ali Ağaoğlu'nun en son projesi olan Ağaoğlu My World Europe'un içinde Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve villalar yer alıyor. Projede konutların fiyatları ise 129 bin TL'den başlıyor.

Projenin fiyatı üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ağaoğlu, "Yapacağımız proje için ruhsatı aldık. Emlak Konut GYO´ya taahhütümüz 747 milyon TL. 1+1 ile 4+1 arasında farklı alternatiflerin olacağı projede 40 adet de villa olacak. Ayazma´da ikinci bir Bahçelievler vakası yaşatacağız. Kat planlarını hazırladık. Ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1´ler üzerine yoğunlaştık. Tıpkı Bahçelievler´de olduğu gibi oturum amaçlı alanların ağırlıkta olduğu, yatırım açısından da alanlara kazandıran proje yapacağız" diye konuşmuştu.
Ayazma´daki 3 bin 200 konutu Bahçelievler´deki gibi bir haftadan daha kısa sürede satacağını iddia eden Ağaoğlu, "Projenin içinde alanları 100 ile 150 metrekare arasında değişen alanlı 47 dükkan bulunacak. Toplamda 13 bin metrekare alanlı bir AVM yapacağız. İstinye Park tarzı dükkanlar bir meydanın etrafında toplanacak. Sadece sitede oturanların bölgede oturacak üst gelir grubunun ihtiyacını gören bir çarşı projesi hayata geçireceğiz" demişti.


Geri Dön