29 / 04 / 2024

Ağaoğlu My World Europe'ta bin 850 konut satıldı!

Ağaoğlu My World Europe'ta bin 850 konut satıldı!

Ağaoğlu’nun yeni projesi My World Europe’a talep patladı. İki haftada toplam bin 850 konut satılan projede milli basketbolculara komşu olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekti



Dünya ikincisi olan Türk Milli Basketbol takımının tüm ekibine ev hediye edilen Ağaoğlu My World Europe projesinde ilk 2 haftada bin 850 ev satıldı. Ağaoğlu Grubu Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Tuncel “Satış ofislerine gelenler, kalabalığı görünce, ‘insanlar jeans pantolon alır gibi ev alıyorlar’ yorumu yaptılar. Ayrıca milli basketçilere komşu olmak isteyenler de çok” dedi.

KONUT ALMANIN TAM ZAMANI

Bu yıl konut projelerinde patlama yaşandığını belirten Tuncel “Şu ana kadar konut stoğu yüksekti. Faizler düşerken, konut fiyatlarına zam gelmemesi nedeniyle tam ev alma zamanı oldu. Bu durum 2011’in ortalarına kadar devam eder. Yani şu anda konut alma zamanı. 2012’de konut fiyatlarında ciddi artış olacak” diye konuştu. Piyasaya alıcıların yön verdiğini ancak stokların bitmesi ve yeni projelerin art arda gelmesiyle bu durumun değişeceğini sözlerine ekledi.

Anaparayı erteledi taksitler düştü  

Tuncel, anapara ertelemenin nefes aldırdığını belirterek “100 bin liralık kredide taksit tutarı 2105 lira. Bu aile 1000 TL de kira ödediğinde aylık giderleri 3105 TL. Bizim sistemde ise ilk 24 ayda aylık ödeme 800 lira. Eğer 1000 lira kira ödeniyorsa ayda 1800 liraya çıkıyor” dedi.

Isınmada yüzde 35 elektrikte % 20 tasarruf 

Kürşat Tuncel, projede uygulanan mantolama, yalıtım özellikleriyle yüzde 35 oranında ısınma bedelinden tasarruf etmek mümkün olacağını söyledi. Tuncel “My World Europe’ta oturanlar ısı önlemleriyle azaltılmış olan 100 TL’lik bir ısınma faturasını 80 TL olarak ödüyor olacak. Elektrik ise site içerisinde üretilecek ve kullanıcılara yüzde 20 ucuz olarak sunulacak” diye konuştu.
Star


Geri Dön