02 / 05 / 2024

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...



Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre; MUÇEP'ten Umay Karabaş, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği yazılı açıklamasında 11 Ocak 2023 tarihinde ÇED Olumlu kararının yürütmesinin mahkeme tarafından, tiraz yolu kapalı olacak şekilde durdurulduğuna dikkat çekti. 

Konuya ilişkin "ÇED olumlu kararı olduğu için Milas Belediyesi'nce ruhsat düzenlenebilmişti. Yürütmeyi durdurma gelince ruhsatların iptali için hukuki sorumluluk doğmuş oldu. Belediye'ye derhal dilekçe verip henüz iptal edilmediyse ruhsatların iptalini ve varsa öbür ruhsat işlemlerinin de durdurulmasını talep ettik" ifadelerini kullanan Umay Karabaş, verilen yanıtta, ruhsatların iptal edildiğini sevinçle öğrendiklerine, bu duurmda herhangi bir inşaat faaliyetine başlanmasına engel olduğuna vurgu yaptı. 

Ağaoğlu ve Net Turizm in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü projesi kapsamında, 9 milyon 700 bin metrekare büyüklüğe sahip bir alanın 4 milyon 454 bin 395 metrekaresi yapılaşmaya açılması öngörülüyordu. 

25 ayrı bölümden meydana gelen 3 bin 683 konut, 230 odalı golf oteli, 505 odalı SPA oteli, 255 odalı apart ve 510 odalı bir grand oteli kapsayan projede ayrıca altı adet günübirlik tesis, bir adet golf sahası, altı adet ticaret merkezi, otoparklar, yüzme havuzları, su oyunları alanları, AVM, spor salonları, okul ve sağlık birimleri gibi onlarca bina ve tesis hayata geçirilmesi planlanıyordu.

Ayrıca projede 8 yapay göl de yer alıyor. Burada en az 30 bin kişinin yaşaması hedefleniyor. 

Tam tamına 1.250 bekçi alımı için son başvuru tarihi bugün! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı aman kaçırmayın!

Uyuyan dev gümüş uyanıyor! Uzmanlar gümüşte peş peşe tarih ve fiyat verdi!

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!


Geri Dön