28 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan 2 proje!

Ağaoğlu'ndan 2 proje!

Türkiye'nin Trump'ı lakabıyla bilinen Ali Ağaoğlu Türkiye'nin 1 numaralı emlak sitesi www.emlakkulisi.com'a 2 projesini açıkladı



Bunların ilki  Ağaoğlu basına özel konut projesi yapacak. Bunun için arsayı hasılat paylaşımı modeliyle Emlak Konut GYO'dan almaya hazırlanan Ağaoğlu projenin detaylarını şu şekilde açıkladı:

"Ispartakule'de Emlak Konut GYO'dan 38 bin metrekare arsa aldım. Bu arsaların toplam inşaat alanı 57 bin metrekare. Buraya gazeteciler için özel bir site yapacağım. Uygun ödeme koşullarıyla evi olmayanlara öncelik verereceğim. Artan konutları da yatırım amaçlı almak isteyenlere satacağız. Bundan para kazanmayı düşünmüyorum. Bu işi bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyorum. Amacım tüm gazetecileri aynı çatı altında yaşatacak, gerekli sosyal ve spor donatıları mükemmel olan bir projede birleştirmek. Uzun süredir böyle bir çalışmamız vardı. Basın kuruluşları Avrupa Yakası'nda olduğu için projeyi Ispartakule'de gerçekleştiriyoruz."

Ataşehir'de My Towerland projesinde Sukent ile anlaştığını kaydeden Ali Ağaoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Burada gerekli anlaşmayı Pazar günü sağladık. Böylece yapacağımız konut sayısı 4 bine çıktı. Daha önce de Ataşehir'in en büyük projesi olan My World'i biz yapmıştık. Kendi rekorumuzu kendimiz kırmış oldu. Projemiz tamamlandığında sadece Ataşehir'de inşa ettiğimiz konut sayısı 8 bine yaklaşacak."
www.agaoglu.com.tr

Tebernüş Kireçci /Emlakkulisi.com


Geri Dön