30 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'in finans merkezine ofis projesi!

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'in finans merkezine ofis projesi!

Bugüne kadar Ataşehir'de hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu defa Fenerbahçe Ülker Arena'nın yanı başındaki arazide ofis ihtiyacına cevap vermek için kolları sıvadı.



İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde, Fenerbahçe Ülker Arena'nın yanı başındaki arazide hayata geçirilecek olan projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı. 345 bağımsız bölümden oluşan My Newwork projesinde 350 milyon dolar hasılat bekleniyor. 62 bin metrekarelik satılabilir alanın yer aldığı proje, 21 kat ofis ile 4 katlı bazadan oluşuyor. 


Modern Kapalıçarşı


Yüksek Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork projesi ile ilgili konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı; 'My Newwork projesi, modern zamanların Kapalı Çaşı'sı olmaya adaydır. Nasıl Kapalı Çarşı geçmişteki yüksek değerini koruyorsa, My Newwork de değerini hep koruyacak. Nasıl Kapalı Çasşı'lı olmak asırlardır bir ayrıcalıksa, My Newwork yatırımcısı olmak ta bugün ve yarın büyük ayrıcalık olacak. My Newwork, yatırımcıların yatırım planlarını değiştirecek ve çok kazandıracak bir proje olacak'' dedi.


Tiyatro ve Galeriler


My Newwork, dinlenme alanı ve seyir terası, yeme-içme alanları, lobby girişi ile kendi içinde bir yaşam merkezi olarak yükselecek. My Newwork'ün restoran ve kafeleri, İtalyan mutfağından Çin Mutfağı'na kadar Türkiye'nin ve dünyanın ünlü markalarına ev sahipiği yapacak.

My Newwork'te çalışanlar proje içinde yer alan tiyatro salonu ve sanat merkezş ile yoğun iş temposu içinde sosyal ve kültürel aktiviteler çok kolay vakit ayırabilecek. Projenin tiyatro salonunda birbirinden profesyonel performanslar sahne alırken, sanat merkezi de sanat galerini çalışma hayatına taşıyacak. Proje içindeki oyun alanları da yine iş çıkışlarında ve molalarda çalışanlara keyifli saatler yaşatacak.


Sözcü


Geri Dön