29 / 04 / 2024

AGN İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGN İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGN İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümüş Azgün tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Moodcity Sitesi'nde kuruldu.



AGN İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümüş Azgün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


AGN İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat işleri; konut,işyeri,fabrika, v.b. gibi inşaatları yapmak,satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı ve anahtar teslimi binalar yapmak.İnşaat işiyle ilgili  özel ve resmi her türlü ihalelere katılıp inşaat yapmak alınmış olan ihaleleri devralıp devredebilir.Her türlü inşaat tadilat dekorasyon ve montaj işleri yapabilir. 2.Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması,işletilmesi,satın alınması ve çıkarılan malzemelerin satışını yapabilir.Bu amaçla her türlü maden ruhsatını alıp devredebilir.Faaliyette bulunan her türlü madeni devralıp işletebilir. 3.Şirket turizm sektörü ile ilgili olarak otel motel ve pansiyon  v.b.işletmeciliği yapabilir.Bu amaçla her türlü tesisi satın alabilir,kiralayabilir ve alınan bu      tesisler üzerinde konaklama ve eğlence amaçlı faaliyetlerde bulunabilir.Her türlü turistik işletmeyi devredebilir veya devralabilir. 4.Hertürlü gıda ürünlerinin alım satımı üretimi ve pazarlamasını yurtiçinde ve yurtdışında yapabilir.Gıda ürünlerinin dağıtımı pazarlanması ve satışı için  bayilik alıp verebilir.Bu amaç için tesis kurup işletip kiralayıp kiraya verebilir.  Şirket amaç konusunu gerçekleştirmek için; 1.Şirket hertürlü gayrimenkul alıp satabilir kiralayıp kiraya verebilir.Hertürlü menkul ve gayrimenkuller üzerinde ayni ve şahsi haklar tesis edebilir ipotek alabilir verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa  sükna bedelli ve bedelsiz yol terki kamuya terk ifraz ve tevhit kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurabilir.Hertürlü menkul ve gayrimenkuller ile tesis ve demirbaş üzerinde gerek namına gerekse başta bankalar olmak üzere üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına kredi ipotek kefalet işletme rehni alıp verebilir 2.Şirket konusu ile ilgili işler için ortaklık kurabilir bu sektörde faaliyet gösteren firmalara iştirak edebilir.Hertürlü özel ve resmi ihalelere katılıp taahütlerde bulunabilir.Şirket faaliyeti gereği hertürlü makine tesisat teçhizat nakil vasıtası ve iş makinalarını yurtiçinden ve yurtdışından alıp satabilir kiralayabilir.



Geri Dön