30 / 04 / 2024

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Tatlıer, Yunus Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Yalı Mahallesi'nde kuruldu.



Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Tatlıer, Yunus Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A ) İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birçok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) B ) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı ( fabrika, atölye vb. gibi sanayi üretimi amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, iş yeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark vb. gibi inşaatı) C ) Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı D ) Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri.(tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme, kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. gibi alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. gibi işler) E ) Yeraltı çalışmaları (madencilik, depolama vb. için düşey galeri ve kuyu açma faaliyeti) F ) Başka yerde sınıflandırılmamış diğer madencilik ve taş ocaklığı G ) Tehlikesiz atıkların toplanması. (çöpler, geri dönüştürülebilir maddeler, tekstil atıkları vb. gibi) 



Geri Dön