21 / 05 / 2024

Ercan Tatlıer

Ercan Tatlıer

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Tatlıer, Yunus Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Yalı Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Hande Erçel Maslak’ta kiralık ev arıyor!

Murat Dalkılıç'ın evinden ayrılan Hande Erçel, yeni ev arayışına başladı. Erçel'in İdo Tatlıses’in Maslak’taki evine talip olduğu öğrenildi.

Er Tec İnşaat Temizlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Tec İnşaat Temizlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ercan Aci tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Daşer İnşaat Metal Hırdavat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daşer İnşaat Metal Hırdavat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Karadaş tarafından 20 bin TL sermaye il bugün kuruldu.

Ercan Çavdar İnşaat Gaziantep'te konut ihtiyacını azaltıyor!

Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katıyor.

Özlem Çerçioğlu'nun Aydın Koçarlı'daki binaları yıkacak mı?

Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eşi Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu'na ait izinsiz yapılan binaların yıkılması için Koçarlı Belediyesine yazı gönderdi.

Erça Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erça Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Yemin Sokak'ta kuruldu.

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Tatlıer, Yunus Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Yalı Mahallesi'nde kuruldu.

Ercan Havaalanı ihalesi iptal mi edilecek?

Ercan Havaalanı ihalesini alan ortaklardan Terminal Yapı’nın, diğer ortak Taşyapı’yı kendisini projeden dışlamakla suçlaması, Ercan Havaalanı’yla ilgili yeni bir tartışma başlattı..

Ercan Havaalanı'nın genişleme çalışmalarına Taşyapı imzası!

Ercan Havaalanı'nın genişleme çalışmaları çerçevesinde, askere ait olan yerler dün yapılan sözleşme ile Taşyapı'ya teslim edildi...

Ercan Tatlıer Haberi

Ercan Tatlıer
Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Tatlıer, Yunus Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A ) İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birçok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) B ) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı ( fabrika, atölye vb. gibi sanayi üretimi amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, iş yeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark vb. gibi inşaatı) C ) Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı D ) Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri.(tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme, kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. gibi...